חומרים:
1 כוס פטריות קצוצות
כוס ריבועי גזר
כוס נבטים
כוס כרוב קצוץ
3 כפות סויה
1 ס"מ ג'ינג'ר קלוף ומגורד
2 שיני שום
חבילת עלי סיגר
אופן ההכנה:
להקפיץ בווק את כל הירקות עם הסויה הג'ינג'ר והשום.
לסנן את הנוזלים ולקרר.
למלא בעלי סיגר.
להניח את המלית לקראת התחלת העלה, לגלגל את העלה משני צידיו, להדביק עם דבק קמח ומים.
לטגן בשמן עמוק.
מסעדת טריאקי, דרך אם המושבות 94, קרית אריה, פתח תקווה, טל. 03-9236550