4 מנות
חומרים:
1/2 כוס עשבי תיבול קצוצים: פטרוזיליה, כוסברה, בזיליקום, עירית
1/3 כוס שמן זית
מלח, פלפל טרי טחון
כ- 30 עגבניות שרי גדולות
כ- 60 ענבים משני צבעים, חתוכים לשניים
20 כדורונים של בייבי מוצרלה
אופן ההכנה:
שמן ירוק: טוחנים את עשבי התיבול עם שמן זית, מלח ופלפל, משהים למשך הלילה ומסננים.
מחממים תנור ל- 200 מעלות, מצפים את העגבניות בשמן זית ואופים עד להשחמה קלה. מוציאים מהתנור ומצננים לחום החדר.
הגשה:
מסדרים על צלחת את הענבים, העגבניות והמוצרלה, מזליפים את מיץ צליית העגבניות ושמן ירוק ומגישים.
ערכים תזונתיים למנה:
595 קלוריות, 21 גרם פחמימות, 25 גרם חלבון, 48 גרם שומן
המתכון מתוך המוסף המערכתי המיוחד של מתכוני אוכל בריא וטיפים לבישול בריא – "טעם מנטה", המצורף ללא תשלום למגזין מנטה.