עוגיות ביסקוטי

חומרים:300 גרם קמח לבן150 גרם סוכר לבן3 ביציםחצי כפית מלחכפית אבקת אפייה60 גרם שקדים שלמים60 גרם אגוזי לוז30 גרם צימוקים כהיםאופן ההכנה:מרפדים תבנית אפייה בנייר פרגמנט.מכניסים לקערת המערבל החשמלי את הקמח, הסוכר, הביצים, המלח ואבקת האפייה. מערבבים באמצעות קרס הלישה במהירות איטית במשך 3 דקות.מוסיפים את השקדים, אגוזי הלוז והצימוקים.מערבבים במהירות בינונית במשך 3 דקות נוספות.מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח.מגלגלים לצורת כדור ויוצרים ממנו כיכר מוארכת באורך 30 סנטימטר. מעבירים את הכיכר בזהירות למגש האפייה, ומכניסים אותה למקרר למשך כחצי שעה.מחממים את התנור ל- 170 מעלות. מוציאים את המגש מן המקרר ומכניסים מייד לתנור למשך 30 דקות.מניחים לכיכר להתקרר על רשת מתכת במשך 30 דקות.מעבירים למקפיא למשך 30 דקות נוספות. מוציאים את הכיכר מן המקפיא ומניחים אותה על קרש חיתוך. בעזרת סכין חד פורסים פרוסות בעובי חצי סנטימטר.מניחים את הפרוסות על מגש אפייה ומחזירים אותן לתנור, ל-15 דקות נוספות. מניחים לעוגיות להתקרר על רשת מתכת. מאחסנים בכלי אטום (העוגיות טובות וטעימות למאכל במשך שבועיים).

חומרים:
300 גרם קמח לבן
150 גרם סוכר לבן
3 ביצים
חצי כפית מלח
כפית אבקת אפייה
60 גרם שקדים שלמים
60 גרם אגוזי לוז
30 גרם צימוקים כהים

אופן ההכנה:
מרפדים תבנית אפייה בנייר פרגמנט.
מכניסים לקערת המערבל החשמלי את הקמח, הסוכר, הביצים, המלח ואבקת האפייה.
מערבבים באמצעות קרס הלישה במהירות איטית במשך 3 דקות.
מוסיפים את השקדים, אגוזי הלוז והצימוקים.
מערבבים במהירות בינונית במשך 3 דקות נוספות.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח.
מגלגלים לצורת כדור ויוצרים ממנו כיכר מוארכת באורך 30 סנטימטר.
מעבירים את הכיכר בזהירות למגש האפייה, ומכניסים אותה למקרר למשך כחצי שעה.
מחממים את התנור ל- 170 מעלות.
מוציאים את המגש מן המקרר ומכניסים מייד לתנור למשך 30 דקות.
מניחים לכיכר להתקרר על רשת מתכת במשך 30 דקות.
מעבירים למקפיא למשך 30 דקות נוספות.
מוציאים את הכיכר מן המקפיא ומניחים אותה על קרש חיתוך.
בעזרת סכין חד פורסים פרוסות בעובי חצי סנטימטר.
מניחים את הפרוסות על מגש אפייה ומחזירים אותן לתנור, ל-15 דקות נוספות. מניחים לעוגיות להתקרר על רשת מתכת.
מאחסנים בכלי אטום (העוגיות טובות וטעימות למאכל במשך שבועיים).

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר