רכיבים ל-18 עוגיות
150 גרם טחינה גולמית
80 מ"ל סירופ מייפל
120 גרם קמח שקדים
½ כפית אבקת אפיה
4 כפות שומשום
1 כף מדידה אבקת חלבון כמו של הרבלייף
1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל כמו של הרבלייף
אופן ההכנה
מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
מניחים את הטחינה הגולמית וסירופ המייפל בקערה ומערבבים היטב.
מוסיפים את קמח השקדים, אבקת האפיה, אבקות החלבון ופורמולה 1.
מערבבים עד שמתקבל בצק.
מניחים את זרעוני השומשום בקערית שטוחה.
מחלקים את הבצק לכדורים בגודל אגוז מלך.
מגלגלים בזרעוני השומשום לציפוי.
מניחים את הכדורים על תבנית האפייה ומשטחים קלות.
אופים 10-12 דקות עד שמופיעים סדקים על פני העוגיות והתחתית שלהן זהובה.
מצננים על רשת.
ערכים תזונתיים ליחידה אחת: קק"ל 125, חלבון 3.9 גר', פחמימה 6.8 גר', שומן 9.3 גר'