עוגיות קוקוס מונצ'לו

 

עוגיות כשרות לפסח

מרכיבים:
תבנית מרופדת בנייר אפייה
העוגיות:
470 גרם סוכר (2 + 1/3 כוסות)
7 חלבונים
280 גרם קוקוס טחון (2 + 3/4 כוסות)
2 כפיות גרם גרדת לימון (מ -1 לימון קטן)
2 טיפות תמצית וניל

אופן הכנת העוגיות:
• מחממים תנור ל-180 מעלות.
• טורפים מעל בן מארי (ראו בהמשך) את החלבונים והסוכר עד להמסת הסוכר.
• מעבירים למערבל מזון, מוסיפים גרידת לימון ותמצית וניל ומקציפים עד לקבלת קצף יציב (כ- 10 דקות במהירות גבוהה).
• מנמיכים את המהירות ומוסיפים את הקוקוס בהדרגה.
• מזלפים בעזרת שק זילוף על גבי נייר האפייה, מקפידים לשמור רווח של 3 ס"מ בין העוגיות.
• מכניסים לתנור ומנמיכים את החום ל- 170 מעלות.
• אופים במשך 14-12 דקות, עד לקבלת עוגיות עם גוון זהוב בהיר.

בן מארי 
ממלאים סיר במים עד למחציתו ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה.
מניחים מעליו סיר נוסף שתחתיתו אינה נוגעת במים. 
שמים בו את המצרכים ומחממים עד להמסה מלאה.

מתוך חוברת המתכונים של רולדין לחג פסח 2009 – להשיג בסניפי רשת רולדין בלבד






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה