fbpx

עוגיות שוקולד צ'יפס ללא קמח לפסח

חומרים לכ-60 עוגיות:2 ביצים2/3 כוס סוכר חום1 כפית תמצית וניל¼ כוס אבקת שקדים¼ כפית אבקת אפייהקורט מלח225 גר' שוקולד מריר מומס.2 כפות חמאה2 כוסות אגוזי מלך קצוציםכוס נטיפי שוקולד צ'יפס.אופן ההכנה: ממיסים את החמאה והשוקולד בסיר.מקציפים את הסוכר הביצים בקערת ערבול ומוסיפים את השוקולד המומס ואת אבקת השקדים ואבקת האפייה.ממשיכים לערבב ומוסיפים את האגוזים והשוקו צ'יפס עד לקבלת תערובת אחידה. מקררים התערובת מחוץ למקרר.לאחר מכן יוצרים כדורים בינוניים.מקררים במשך חצי שעה נוספת במקרר.אופים את העוגיות ב-165 מעלות 7-8 דקות, עד שהשוליים מתקשים אך העוגיה עדיין רכה במרכז.הקונדיטורית נטע קורין מ-Bakery 29, שכל רווחיה עבור לימודים לחיילים קרביים
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים לכ-60 עוגיות:
2 ביצים
2/3 כוס סוכר חום
1 כפית תמצית וניל
¼ כוס אבקת שקדים
¼ כפית אבקת אפייה
קורט מלח
225 גר' שוקולד מריר מומס.
2 כפות חמאה
2 כוסות אגוזי מלך קצוצים
כוס נטיפי שוקולד צ'יפס.

אופן ההכנה:
ממיסים את החמאה והשוקולד בסיר.
מקציפים את הסוכר הביצים בקערת ערבול ומוסיפים את השוקולד המומס ואת אבקת השקדים ואבקת האפייה.
ממשיכים לערבב ומוסיפים את האגוזים והשוקו צ'יפס עד לקבלת תערובת אחידה.
מקררים התערובת מחוץ למקרר.
לאחר מכן יוצרים כדורים בינוניים.
מקררים במשך חצי שעה נוספת במקרר.
אופים את העוגיות ב-165 מעלות 7-8 דקות, עד שהשוליים מתקשים אך העוגיה עדיין רכה במרכז.

הקונדיטורית נטע קורין מ-Bakery 29, שכל רווחיה עבור לימודים לחיילים קרביים

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר