עוגיות שקדים ושוקולד

 

40 – 50 עוגיות

חומרים:
200 גר' חמאה
1 כוס סוכר
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
2 כפות שרי
2 כפות דבש
300 גר' שקדים
150 גר' שוקולד חלב
150 גר' שוקולד מריר
1 כפית גדושה אבקת אפייה
1 כוס קמח
¼ כפית מלח


אופן ההכנה:
להקציף החמאה, סוכר, ביצה, תמצית וניל, שרי ודבש בקערה גדולה
כ- 4 – 2 דקות.
לערבב את שאר החומרים בקערה נפרדת ולהוסיף לקערה עם החמאה תוך כדי ערבוב.
יוצרים כ– 3 "נקניקים", עוטפים בנייר פלסטיק נצמד ומניחים במקפיא לכשעתיים.
מוציאים מהמקפיא, מסירים את הניילון, פרוסים פרוסות בעובי 0.5ס"מ, מכניסים לתנור אפיה ב– 180 מעלות ל– 10 דקות בדיוק (תנור מחומם מראש).


ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה