fbpx

עוגת דבש,צימוקים ואגוזים

2 אינגלישיםחומרים130 גרם שמן130 גרם דבש100 גרם מייפלכף נס קפה מומסת בחצי כוס מים רותחים3 ביצים200 גרם סוכר320 גרם קמחקורט אגוז מוסקטקורט קינמוןכפית גדושה אבקת אפייה40 גרם אגוזי מלך קצוצים גס40 גרם צימוקיםאופן הכנה במיקסר עם מקציף מקציפים כ- 2 דקות את כל החומרים הרטובים.מוסיפים את החומרים היבשים, מוסיפים את האגוזים והצימוקים, יוצקים לתבניות ואופים בחום של 170 מעלות כ- 40 דק' או עד שהקיסם יוצא יבש.לאחר אפייה ניתן להרטיב את העוגה במעט סירופ סוכר (לא חובה).טיפיםעוגת דבש עדיף לאכול לאחר יום במקרר, והיא נהיית יותר רטובה ככל שהיא עומדת יותר בקירור.ניתן לגוון את עוגת הדבש ע"י הוספת פירות יבשים, תפוחים, פקאן סיני, שוקוציפס וכו'.ניתן להמיר חלק מהדבש בעוגה בריבה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

2 אינגלישים

חומרים
130 גרם שמן
130 גרם דבש
100 גרם מייפל
כף נס קפה מומסת בחצי כוס מים רותחים
3 ביצים
200 גרם סוכר
320 גרם קמח
קורט אגוז מוסקט
קורט קינמון
כפית גדושה אבקת אפייה
40 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
40 גרם צימוקים

אופן הכנה
במיקסר עם מקציף מקציפים כ- 2 דקות את כל החומרים הרטובים.

מוסיפים את החומרים היבשים, מוסיפים את האגוזים והצימוקים, יוצקים לתבניות ואופים בחום של 170 מעלות כ- 40 דק' או עד שהקיסם יוצא יבש.

לאחר אפייה ניתן להרטיב את העוגה במעט סירופ סוכר (לא חובה).

טיפים
עוגת דבש עדיף לאכול לאחר יום במקרר, והיא נהיית יותר רטובה ככל שהיא עומדת יותר בקירור.

ניתן לגוון את עוגת הדבש ע"י הוספת פירות יבשים, תפוחים, פקאן סיני, שוקוציפס וכו'.

ניתן להמיר חלק מהדבש בעוגה בריבה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר