המתכון מטעם חברת "תבואות", המייצרת ומשווקת מוצרי מזון אורגניים וטבעיים, שמשיקה "סוכר קוקוס אורגני".
חומרים:
1 כוס קקאו
חצי כוס קוקוס
2 כוסות קמח תופח
1.5 כוסות סוכר קוקוס אורגני
2 ביצים
חצי כוס שמן קנולה
2 כוסות חלב
ניתן להוסיף שוקולד צ'יפס/ אגוזי מלך.
אופן ההכנה:
לערבב בקערה את כל חומרי העוגה לעיסה דלילה (לא דלילה מדי).
לאפות בתנור בחום של 180 מעלות, 50 דקות, או עד שהקיסם יוצא יבש.
צילום אנטולי מיכאלו