עוגת תפוח בדבש

מצרכים:1/2 2 כוסות קמח 2 כפיות אבקת אפייה1 כפית אבקת סודה לשתייה4 ביצים1 כוס שמן1 כוס סוכר1 כוס דבש11/2 כפות חוואיג' לקפה של חוות דרך התבלינים – מחוזקות בציפורן1 כוס חליטת "סיידר תפוחים" רותחת של חוות דרך התבלינים.(ללא הפרי)להפתעה: כוס וחצי תערובת סיידר תפוחים ללא הנוזלים (לאחר השרייה לצורך ריכוך)1 כף חמאה1/4 כפית קינמוןאופן ההכנה:מחממים תנור ל- 160 מעלות.טורפים בקערה ביצים, שמן, סוכר, דבש וחוואיג'.מנפים יחד: קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה לקערה גדולה. יוצרים גומה ויוצקים אליה את הנוזלים.מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.יוצקים את חליטת הסיידר הרותחת וטורפים בזריזות לקבלת בלילה אחידה ודלילה. מקפיצים במחבת את תערובת הסיידר ללא הנוזלים עם כף החמאה והקינמון. מוסיפים לבלילה וטורפים. יוצקים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה או בתבניות מאפינס לגובה 2/3.אופים 35 דקות (במאפינס 25 דקות), עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא מעט לח.

מצרכים:
1/2 2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפייה
1 כפית אבקת סודה לשתייה
4 ביצים
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 כוס דבש
11/2 כפות חוואיג' לקפה של חוות דרך התבלינים – מחוזקות בציפורן
1 כוס חליטת "סיידר תפוחים" רותחת של חוות דרך התבלינים.(ללא הפרי)

להפתעה:
כוס וחצי תערובת סיידר תפוחים ללא הנוזלים (לאחר השרייה לצורך ריכוך)
1 כף חמאה
1/4 כפית קינמון

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- 160 מעלות.
טורפים בקערה ביצים, שמן, סוכר, דבש וחוואיג'.
מנפים יחד: קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה לקערה גדולה.
יוצרים גומה ויוצקים אליה את הנוזלים.
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
יוצקים את חליטת הסיידר הרותחת וטורפים בזריזות לקבלת בלילה אחידה ודלילה.
מקפיצים במחבת את תערובת הסיידר ללא הנוזלים עם כף החמאה והקינמון.
מוסיפים לבלילה וטורפים.
יוצקים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה או בתבניות מאפינס לגובה 2/3.
אופים 35 דקות (במאפינס 25 דקות), עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא מעט לח.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר