fbpx

עוף בתפוח ודבש לראש השנה

חומרים10 שוקי עוף1 צנצנת רוטב שום דבש קנור2 תפוחים ירוקים מסוג גרנד- מגולענים ופרוסים לרצועות דקותאופן ההכנה1. לשטוף היטב את השוקיים ולהניח בתבנית אפייה.2. לכסות בנייר אלומיניום ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך 30 דקות.3. להוציא את התבנית מן התנור ולהסיר את נייר האלומיניום. לפזר את רצועות התפוחים מעל העוף, לצקת את הרוטב ולערבב היטב.4. להחזיר את התבנית לתנור ל- 30 דקות נוספות.5. מומלץ להגיש בתוספת פירה בטטה או תפו"א אפויים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
10 שוקי עוף
1 צנצנת רוטב שום דבש קנור
2 תפוחים ירוקים מסוג גרנד- מגולענים ופרוסים לרצועות דקות

אופן ההכנה
1. לשטוף היטב את השוקיים ולהניח בתבנית אפייה.

2. לכסות בנייר אלומיניום ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך 30 דקות.

3. להוציא את התבנית מן התנור ולהסיר את נייר האלומיניום. לפזר את רצועות התפוחים מעל העוף, לצקת את הרוטב ולערבב היטב.

4. להחזיר את התבנית לתנור ל- 30 דקות נוספות.

5. מומלץ להגיש בתוספת פירה בטטה או תפו"א אפויים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר