עוף בתפוח ודבש לראש השנה

חומרים10 שוקי עוף1 צנצנת רוטב שום דבש קנור2 תפוחים ירוקים מסוג גרנד- מגולענים ופרוסים לרצועות דקותאופן ההכנה1. לשטוף היטב את השוקיים ולהניח בתבנית אפייה.2. לכסות בנייר אלומיניום ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך 30 דקות.3. להוציא את התבנית מן התנור ולהסיר את נייר האלומיניום. לפזר את רצועות התפוחים מעל העוף, לצקת את הרוטב ולערבב היטב.4. להחזיר את התבנית לתנור ל- 30 דקות נוספות.5. מומלץ להגיש בתוספת פירה בטטה או תפו"א אפויים.

חומרים
10 שוקי עוף
1 צנצנת רוטב שום דבש קנור
2 תפוחים ירוקים מסוג גרנד- מגולענים ופרוסים לרצועות דקות

אופן ההכנה
1. לשטוף היטב את השוקיים ולהניח בתבנית אפייה.

2. לכסות בנייר אלומיניום ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך 30 דקות.

3. להוציא את התבנית מן התנור ולהסיר את נייר האלומיניום. לפזר את רצועות התפוחים מעל העוף, לצקת את הרוטב ולערבב היטב.

4. להחזיר את התבנית לתנור ל- 30 דקות נוספות.

5. מומלץ להגיש בתוספת פירה בטטה או תפו"א אפויים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר