עוף בתפוח ודבש לראש השנה

 

חומרים
10 שוקי עוף
1 צנצנת רוטב שום דבש קנור
2 תפוחים ירוקים מסוג גרנד- מגולענים ופרוסים לרצועות דקות

אופן ההכנה
1. לשטוף היטב את השוקיים ולהניח בתבנית אפייה.

2. לכסות בנייר אלומיניום ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך 30 דקות.

3. להוציא את התבנית מן התנור ולהסיר את נייר האלומיניום. לפזר את רצועות התפוחים מעל העוף, לצקת את הרוטב ולערבב היטב.

4. להחזיר את התבנית לתנור ל- 30 דקות נוספות.

5. מומלץ להגיש בתוספת פירה בטטה או תפו”א אפויים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה