מבקשים מהקצב לפרק את העוף מעצמות – רצוי להזמין מראש
חומרים למילוי:
1.5 כוס בורגול גס
1.5 כוס תערובת פירות יבשים ואגוזים קצוצים לפי הטעם: אגוזי מלך, שקדים, פקאנים, חמוציות, צימוקים, משמשים וכו'
1/2 ליטר ציר עוף
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
שמן זית, מלח, פלפל , פפריקה מתוקה לפי הטעם
אופן ההכנה:
משרים את הבורגול בציר העוף שהורתח כרבע שעה עד שנפתח.
מכינים את תערובת הפירות היבשים.
מערבבים את הבורגול, הפירות היבשים והפטרוזיליה.
מתבלים במלח ופלפל וממלאים את העוף.
משמנים את העוף ומורחים במעט פפריקה.
אופים בתנור כשעה ב- 180 מעלות.