fbpx

עוף עם חצילים

החומרים:1 חציל חתוך לאצבעות500 גרם חזה עוף, מנוקה וחתוך לרצועות עבות1 בצל חתוך לאורך לפרוסות עבות4 עגבניות טריות חתוכות לקוביות קטנות1/2 כפית סוכר3 פלפלוני צ'ילי1/4 כוס שמן זיתמלח אופן ההכנה:מחממים את שמו הזית ומטגנים את הבצל.כאשר הבצל מתחיל לשנות את צבעו, מוסיפים את החציל ואחרי 5 דקות מוסיפים את העגבניות, הסוכר, המלח ופלפלוני הצ'ילי ומבשלים 15 דקות.במחבת נפרדת שמים מעט שמן זית ומטגנים את העוף על אש בינונית מכל צדדיו. ממליחים ומוציאים מהמחבת.15 דקות אחרי תחילת בישול הרוטב מוסיפים לתוכו את העוף המטוגן, מבשלים 5 דקות.מוסיפים למחבת את האורגנו, ומבשלים תוך ערבוב במשך דקה נוספת.www.giacommo.net
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

החומרים:
1 חציל חתוך לאצבעות
500 גרם חזה עוף, מנוקה וחתוך לרצועות עבות
1 בצל חתוך לאורך לפרוסות עבות
4 עגבניות טריות חתוכות לקוביות קטנות
1/2 כפית סוכר
3 פלפלוני צ'ילי
1/4 כוס שמן זית
מלח

אופן ההכנה:
מחממים את שמו הזית ומטגנים את הבצל.
כאשר הבצל מתחיל לשנות את צבעו, מוסיפים את החציל ואחרי 5 דקות מוסיפים את העגבניות, הסוכר, המלח ופלפלוני הצ'ילי ומבשלים 15 דקות.
במחבת נפרדת שמים מעט שמן זית ומטגנים את העוף על אש בינונית מכל צדדיו.
ממליחים ומוציאים מהמחבת.
15 דקות אחרי תחילת בישול הרוטב מוסיפים לתוכו את העוף המטוגן, מבשלים 5 דקות.
מוסיפים למחבת את האורגנו, ומבשלים תוך ערבוב במשך דקה נוספת.


www.giacommo.net

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר