fbpx

עופיון בזיגוג רימונים בליווי בורגול שזיפים ותמרים מקורמלים

לעוף6 עופיונים נטולי עצם חתוכים לחצי 4 כפות תרכיז רימונים6 כפות יין אדוםאופן ההכנהמשרים את העופיונים, תרכיז הרימונים והיין כשעה. מכניסים לתנור עם המשרה לכ- 18 דקות בחום של 190 מעלות. מוציאים את העופיונים ומעבירים את הנוזל למחבת.בורגול ופירות מקורמלים1 בצלחצי כוס בורגול גס מושרה כשעה בנוזל העוף20 גר' מחמאה50 גר' סוכר 2 כפות יין אדום1 יח' תמרים4 יח' תאנים 15 גר' צימוקים40 גר' אגוזים ושקדים טחוניםאופן ההכנהמסננים וסוחטים היטב את הבורגול המושרה. מטגנים את הבצל עד להשחמה, מוסיפים את הסוכר עד לקבלת קרמל, מוסיפים את הפירות ומערבבים כ- 3 דקות. מוסיפים את היין לעוד כדקה.הבורגול מוגש כמצע תחת הפירות המקורמלים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

לעוף
6 עופיונים נטולי עצם חתוכים לחצי
4 כפות תרכיז רימונים
6 כפות יין אדום

אופן ההכנה
משרים את העופיונים, תרכיז הרימונים והיין כשעה. מכניסים לתנור עם המשרה לכ- 18 דקות בחום של 190 מעלות. מוציאים את העופיונים ומעבירים את הנוזל למחבת.

בורגול ופירות מקורמלים
1 בצל
חצי כוס בורגול גס מושרה כשעה בנוזל העוף
20 גר' מחמאה
50 גר' סוכר
2 כפות יין אדום
1 יח' תמרים
4 יח' תאנים
15 גר' צימוקים
40 גר' אגוזים ושקדים טחונים

אופן ההכנה
מסננים וסוחטים היטב את הבורגול המושרה. מטגנים את הבצל עד להשחמה, מוסיפים את הסוכר עד לקבלת קרמל, מוסיפים את הפירות ומערבבים כ- 3 דקות. מוסיפים את היין לעוד כדקה.

הבורגול מוגש כמצע תחת הפירות המקורמלים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר