מצרכים:
עלי פילו
חמאה מומסת
מצרכים למילוי:
בשר טלה משובח טחון
בצל לבן קצוץ דק
גזר קצוץ דק
פטרוזיליה קצוצה
צנוברים קלויים קלות
מלח
פלפל
שמן זית
אופן ההכנה:
מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבתו.
מוסיפים את הגזר ומטגנים קלות.
מוסיפים את בשר הטלה ומערבבים עד בישול מלא.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומניחים להתקרר.
אחרי שהתקרר, מוסיפים צנוברים ופטרוזיליה קצוצה ומערבבים לתערובת אחידה.
את עלי הפילו מסדרים בריבועים של 6X6 ס"מ כל אחד.
בעזרת כפית מוסיפים את המילוי במרכז כל ריבוע.
סוגרים שני קצוות מקבילים כלפי פנים, ומגלגלים כך שייווצר גליל סגור.
לפני ההגשה יש לחמם כ- 4 דקות בתנור בחום של 220 מעלות, ולקשט באבקת סוכר.
ניתן להגיש גם בליווי רוטב מתוק.