עמי ותמי: שף קולין גילון מראה שניתן לחדש באירועי קונספט

בין המנות שהוצעו לקהל: עדשים אורגניים בנגיעות שווארמה, סביצ'ה אינטיאס לצד ממרחי בקר אבוקדו סלמון וכמהין, טונה אדומה, סלט אפונה ירוקה, קרפצ'יו בקר וכדומה.

במסגרת אירוע של מפיקים ומעצבי אירועים, הפך שף קולין גילון את אולם האירועים התל אביבי " Exodia", לאגדת הילדים עמי ותמי.
מאות אנשי מפתח שביקרו במקום קטפו וליקטו מנות אל תוך סלסלתם האישית, וישבו לאכול באחת מפינות היער.

גילון יצר מבחר מנות שהוגשו בצלחות פטרי, שפורפרות אישיות מלאות טעמים ומבחנות מעבדה מעוצבות בהן הוצגו המנות.
בין המנות שהוצעו לקהל: עדשים אורגניים בנגיעות שווארמה, סביצ'ה אינטיאס לצד ממרחי בקר אבוקדו סלמון וכמהין, טונה אדומה, סלט אפונה ירוקה, קרפצ'יו בקר וכדומה.

האירוע נפתח לצלילי נעימות הבוקעות מהיער, ומזמינות את האורחים להיכנס. בכניסה ליער הוצבו סלסלות ובהן סכו"ם, צ'ופסטיקס ומפיות.
עצים פזורים ברחבה ומהם ניתן לקטוף ממיטב המנות וליהנות מהטעמים או להניח בסלסילה ולהמשיך בטיול. את רצפת היער מכסים עלי שלכת וברקע מוקרנות אנימציות וסרטוני וידאו על גבי מסך ענק, המעשירות את החוויה.

בר משקאות רחב ידיים פרוס במרכז היער ומציע מבחר עשיר של קוקטיילים מפירות העונה ומבחר גדול של יינות ומשקאות אלכוהוליים לבחירה.

בסוף המסלול מתגלה הבקתה המוכרת של עמי ותמי שעשויה כולה ממתקים וקינוחים מקוריים.

קולין גילון למד בישול ב"קורדון בלו" בפריז, ורכש ניסיון מקצועי של שנים בבישול במסעדות מובילות בצרפת ובאיטליה. עם חזרתו לישראל בשנת 98, הקים את "קולין קייטרינג – קייטרינג שמגשים חלומות" ומשנת 2003 מנהל את כל האגף הקולינרי במלון דניאל בהרצליה פיתוח.

Exodia של גילון מגיש לאורחיו חווית קולינריה קונספטואלית בלב ליבה של צפון ת"א. גילון בונה קונספט קולינרי שלם סביב כל אירוע, ויחד עם צוות המעצבים אורז ומגיש את הפנטזיה.

Exodia by Colin
רח', בני אפרים 228 תל אביב
טל. 03-6449989

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר