פברואר במסעדת צ'יינה לי: פסטיבל המרקים

השף גיא פרץ ביחד עם השף בפועל אמיר נבו, מציעים בחודש פברואר מרק פיטריות אסייתי, מרק בטטה אינדונזי, מרק חמוץ מתוק עם נטיפי ביצים, מרק עוף תאילנדי עם קארי ירוק, מרק וון טון, מרק חמוץ-חריף, מרק תירס ונטיפי ביצים, מרק סוקי-יאקי עם נתחי אנטריקוט, ועוד טעמים מהמזרח

במסעדת "צ'יינה לי" הסינית הכשרה (גלאט) במרכז תל-אביב, החליטו לחמם את האווירה עם פסטיבל מרקים סיניים ואסייתים חמים ומהנים.
השף גיא פרץ ביחד עם השף בפועל אמיר נבו, מציעים בחודש פברואר מרק פיטריות אסייתי, מרק בטטה אינדונזי, מרק חמוץ מתוק עם נטיפי ביצים, מרק עוף תאילנדי עם קארי ירוק, מרק וון טון, מרק חמוץ-חריף, מרק תירס ונטיפי ביצים, מרק סוקי-יאקי עם נתחי אנטריקוט, ועוד טעמים מהמזרח.

מרק פטריות אסייתי – שילוב של פטריות פורטבלו ופטריות שמפיניון ביחד עם אצות ים. היוצרות מרק צלול ועשיר בטעמים (26 ₪).
מרק עוף תאילנדי – רצועות עוף בתיבול של קארי ירוק היוצרות מרק סמיך ופיקנטי (26 ש"ח).
מרק בטטה אינדונזי – מרק צמחוני, מחמם וסמיך המשלב תבלינים אינדונזיים במתיקות סמיכה של בטטה (21 ₪).
מרק וון טון קלאסי עם כיסוני עוף (26 ₪),
מרק תירס ונטיפי ביצים – מתכון המלווה את המסעדה מאז יום הקמתה לפני 20 שנה (19 ₪).
מרק סוקי-יאקי – נתחי אנטריקוט ואטריות שעועית (26 ₪).

מסעדת צ'יינה לי
מונטיפיורי 7, מול כלבו שלום, תל אביב
טל. 03-5103140
א-ה, 12:00-24. עסקיות עד 18:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר