פונדו קממבר זוגי

חומרים:1 כיכר גבינת קממבר 3 כפות חרדל דיזון1 כף דבש2 כפות אגוזי פקאן שבורים1 כף יין לבןאופן ההכנה:מערבבים את החרדל עם הדבש והייןטובלים בתערובת את כיכר הקממבר.מניחים בתבנית אפייה.מניחים מעל את האגוזים.אופים ב- 200 מעלות במשך 4 דקות .מגישים ליד קרוסטיני באגט ויין לבן צונן.צילום: רונן מנגן

חומרים:
1 כיכר גבינת קממבר
3 כפות חרדל דיזון
1 כף דבש
2 כפות אגוזי פקאן שבורים
1 כף יין לבן

אופן ההכנה:
מערבבים את החרדל עם הדבש והיין
טובלים בתערובת את כיכר הקממבר.
מניחים בתבנית אפייה.
מניחים מעל את האגוזים.
אופים ב- 200 מעלות במשך 4 דקות .
מגישים ליד קרוסטיני באגט ויין לבן צונן.

צילום: רונן מנגן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר