fbpx

פונדו שוקולד

מצרכים100 גרם שוקולד מריר Leonidas2 כפות דבששתים וחצי כפות סוכר1 כפית תמצית וניל 30 גרם חמאהשליש כוס שמנת מתוקהחצי כוס חלב 3 כפות קוואנטרו (ליקר תפוזים)1 כף ברנדי1 כף קורנפלור4 כפות חלבפירות מומלציםבננה, תפוח, תות, אפרסמון ואגס.את הפירות יש לחתוך ולשפד.אופן הכנהמחממים בסיר על אש נמוכה את כל המרכיבים למעט הפירות, הקורנפלור והשוקולד, ומערבבים עד שנוצר מרקם אחיד (אין להביא לרתיחה). כאשר התערובת מתחילה לבעבע, שוברים לקוביות קטנות את השוקולד הישר לתוך הסיר וממשיכים לערבב עד שהשוקולד נמס כולו לתוך התערובת. מערבבים 1 כף קורנפלור עם 4 כפות חלב בכלי נפרד (בנוסף לחצי כוס החלב הראשונה), מוסיפים לתערבות ובוחשים עד לקבלת מרקם סמיך. מעבירים לתוך כלי הפונדו ומבעירים את האש מלמטה (במידה ואין ברשותכם כלי פונדו, ניתן להשתמש בסיר מעל פלטה חשמלית). את הפירות טובלים בתערובת השוקולד.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים
100 גרם שוקולד מריר Leonidas
2 כפות דבש
שתים וחצי כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל
30 גרם חמאה
שליש כוס שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
3 כפות קוואנטרו (ליקר תפוזים)
1 כף ברנדי
1 כף קורנפלור
4 כפות חלב

פירות מומלצים
בננה, תפוח, תות, אפרסמון ואגס.
את הפירות יש לחתוך ולשפד.

אופן הכנה

מחממים בסיר על אש נמוכה את כל המרכיבים למעט הפירות, הקורנפלור והשוקולד, ומערבבים עד שנוצר מרקם אחיד (אין להביא לרתיחה).

כאשר התערובת מתחילה לבעבע, שוברים לקוביות קטנות את השוקולד הישר לתוך הסיר וממשיכים לערבב עד שהשוקולד נמס כולו לתוך התערובת.

מערבבים 1 כף קורנפלור עם 4 כפות חלב בכלי נפרד (בנוסף לחצי כוס החלב הראשונה), מוסיפים לתערבות ובוחשים עד לקבלת מרקם סמיך.

מעבירים לתוך כלי הפונדו ומבעירים את האש מלמטה (במידה ואין ברשותכם כלי פונדו, ניתן להשתמש בסיר מעל פלטה חשמלית).

את הפירות טובלים בתערובת השוקולד.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר