פונץ' חם קלאסי

 

מרכיבים:
2 כוסות מים מינרלים
2 מקלות קינמון שלמים
רבע כוס דבש מומס במים חמים
ליטר וחצי יין אדום פשוט (רצוי קברנה סוביניון)
חצי כוס ברנדי ספרדי 1877
כמה רצועות של קליפת לימון.

אופן ההכנה:
מרתיחים את המים, הקינמון והסוכר המומס בסיר.
מוסיפים את היין ומחממים לאט על אש קטנה עד שהתערובת חמה.
תוך כדי ערבוב מוסיפים את הברנדי באיטיות ומסירים מהאש. 
מוסיפים את קליפות הלימון.

הכמות מספיקה ל- 12 כוסות, וההגשה מתבצעת בכוסות נמוכות של וויסקי או בספלים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה