פורלין מגישה תפריט קיץ לארבעה סועדים

מסעדת "פורלין" מזמינה אתכם לארוחה קייצית של דגים ופרות ים: 4 מנות ראשונות, מנה עיקרית לבחירה מתוך 4 ו-4 קינוחים, במחיר של 444 שקל לרביעיה.

התפריט שהורכב על ידי שף אמיר מרקוביץ, יוגש בין ה- 17 ביוני ועד סוף יולי, במשך כל ימות השבוע ובכל שעה:

אפריטיף
מוחיטו

מנות ראשונות במרכז השולחן
קבב דג ים על מצע יוגורט וזיתים; סרדינים כבושים נוסח מרסיי בכבישה בייתית; קבב טלה עם תבליני הבית על מצע ציר טלה מצומצם וטחינה; פטה כבד עוף עם ריבת עגבניות שרי וקינמון
סורבה ביניים: אשכולית אדומה וקמפרי

מנה עיקרית לבחירה
חגיגת פירות ים (סרטנים ,מולים,שרימפס וקלמרי) מוקפצים על מחבת ברזל יצוקה ברוטב קרם שום; בויאבז דגים ופירות ים – מוגש עם רוי וטוסטים; לברק שלם אפוי בתנור עם שמן זית ועשבי תיבול בתוספת בייבי תפוחי אדמה; סטייק אנטריקוט צלוי על הגריל ברוטב פלפלת

4 קינוחים למרכז השולחן
פרפה נקטרינות; טריו נגרו – 3 שכבות של מוס שוקולד,מוס חלבה ובצק שוקולד; קרם ברולה; סורבה מעורב.

רצוי להזמין מקום מראש.

פורלין, ביסטרו צרפתי קלאסי בניצוחו של אמיר מרקוביץ (לשעבר לה בוקינסט, הביסטרו של גיא סבואה בפריז), מציע מטבח צרפתי עם נגיעות ים תיכוניות, תוך שימוש במבחר עשיר של דגים, פירות ים ובשרים משובחים. בפורלין חדר פרטי אינטימי לאירועים מיוחדים לבודדים ולחברות. בשעות הצהרים (12:00- 17:00) מגישים בפורלין ארוחות עסקיות ב – 52 שקל..

פורלין
פרישמן 10 תל אביב
שעות פעילות: א'- שבת 12:00 – לקוח אחרון
עסקיות א'-ו': 12:00-17:00
טלפון – 03-5222664






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה