פורלין מציעה תפריט ב- 100 ליומולדת 100 של ת"א

מנה עיקרית לבחירה: חגיגה תל אביבית – שרימפס,קלמרי, מולים, סרטנים ותמנונים מוקפצים במחבת עם רוטב קרם שום; מגדל של פרוסות פילה בקר ופטריות ברוטב ציר בקר מפולפל; פורל ממולא בקוויאר חצילים קלויים

פורלין-ביסטרו דגים ופירות ים החליטה לחגוג את יום ההולדת 100 של ת"א–יפו, עם תפריט מיוחד ב- 100 ש"ח.

מנה ראשונה לבחירה:
– טריו סלמון – 3 ווריאציות של סלמון בצלחת, סלמון מעושן,טרטר סלמון עם – גרגירי חרדל וצנוברים על מצע של קרפצ'יו סלמון כבוש
– פטה כבד עוף עם ריבת שרי וקינמון
– מרק דגים ופירות ים נוסח השף – מוגש עם רואי וטוסטים
-סלט ירוק – עלי חסה עם ויניגרט עטופים בעגבניות, עם שבבי גבינה כחולה ואגוזי מלך
סורבה ביניים:
אשכולית אדומה וקמפרי
מנה עיקרית לבחירה:
– חגיגה תל אביבית – שרימפס,קלמרי, מולים, סרטנים ותמנונים מוקפצים במחבת עם רוטב קרם שום
– מגדל של פרוסות פילה בקר ופטריות ברוטב ציר בקר מפולפל
– פורל ממולא בקוויאר חצילים קלויים
קינוח לבחירה:
– קרם ברולה " מאורו" – קרם ברולה בניחוח אספרסו
– צלחת פרלינים משובחים
– סורבה מעורב

מחיר לסועד: 100 ש"ח
התפריט יוגש במהלך כל חודש אפריל במשך כל שעות פעילות המסעדה.

אמיר מרקוביץ, שף המסעדה למד וסיים בהצטיינות את בית הספר היוקרתי לבישול Ferrandi, התמחה במסעדות כוכבי מישלן בדבלין ובביסטרו של גי סבואה בפריז.
אמיר משלב בבישוליו ניסיון רב והשפעות שונות שספג במסעדות בהן עבד והתמחה בחו"ל.
מסעדת פורלין תואמת סטנדרטים קולינריים גבוהים, אולם מקפידה על מחירים נוחים.

פורלין – דגים ופירות ים
רח' פרישמן 10 ת"א
טל. 03-5222664
www.forelin.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר