מסעדת רוברג הכשרה, השוכנת במושב לבנים, ליד הכנרת, חוגגת את הקיץ בתפריט ערב חגיגי הכולל מגוון עשיר של מנות, הופעת אמן והרבה יין.
בתפריט מנות ראשונות כגון סלט כרוב בנענע ותפוז, פטה כבד עם ריבת בצל, עשבי תיבול עם שמן בוטנים ושומשום, ג'רג'יר עם צנונית ולימון.
מנות ביניים כגון חומוס עם טלה קצוץ, חצילים עם ריבת עגבניות ודובדבן, פטריות ממולאות בכבד, מרק שומר עם ארק.
בין העיקריות: קבב טלה, חזה עוף , שיפודי פרגית, צ'וריסוס.
לסיום מכינה השף קונדיטורית תמי מספר הפתעות מתוקות.
רוברג
מושב לבנים
טל. 04-6715656