פטה כבד עוף עם ריבת עגבניות שרי

חומרים500 גרם כבד עוף נקי וצלוי לדרגת M350 גרם מרגרינה מלח פלפלסוכראופן הכנהבמעבד מזון טוחנים את הכבד עם המרגרינה, מתבלים ומעבירים דרך נפה.מסדרים את הפטה בתבנית אינגליש קייק ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות.ריבת עגבניות שריחומרים1 ק"ג עגבניות שרי שטופות700 גרם סוכרמעט מים50 גרם צנוברפלפל שחור גרוסאופן הכנהבסיר שמים את הסוכר ומכסים במיםמביאים לרתיחה ומבשלים עד שמופיעות בועות קטנות מוסיפים את עגבניות השרי ומבשלים עד שמגיעים לסמיכותהרצויה. מוסיפים את הצנוברים ופלפל שחור גרוס.הריבה מתאימה גם למאכלי כבש.

חומרים
500 גרם כבד עוף נקי וצלוי לדרגת M
350 גרם מרגרינה
מלח
פלפל
סוכר

אופן הכנה
במעבד מזון טוחנים את הכבד עם המרגרינה, מתבלים ומעבירים דרך נפה.

מסדרים את הפטה בתבנית אינגליש קייק ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות.

ריבת עגבניות שרי
חומרים
1 ק"ג עגבניות שרי שטופות
700 גרם סוכר
מעט מים
50 גרם צנובר
פלפל שחור גרוס

אופן הכנה
בסיר שמים את הסוכר ומכסים במים

מביאים לרתיחה ומבשלים עד שמופיעות בועות קטנות

מוסיפים את עגבניות השרי ומבשלים עד שמגיעים לסמיכות
הרצויה. מוסיפים את הצנוברים ופלפל שחור גרוס.

הריבה מתאימה גם למאכלי כבש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר