פטה כבד עוף עם ריבת עגבניות שרי

 

חומרים
500 גרם כבד עוף נקי וצלוי לדרגת M
350 גרם מרגרינה
מלח
פלפל
סוכר

אופן הכנה
במעבד מזון טוחנים את הכבד עם המרגרינה, מתבלים ומעבירים דרך נפה.

מסדרים את הפטה בתבנית אינגליש קייק ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות.

ריבת עגבניות שרי
חומרים
1 ק"ג עגבניות שרי שטופות
700 גרם סוכר
מעט מים
50 גרם צנובר
פלפל שחור גרוס

אופן הכנה
בסיר שמים את הסוכר ומכסים במים

מביאים לרתיחה ומבשלים עד שמופיעות בועות קטנות

מוסיפים את עגבניות השרי ומבשלים עד שמגיעים לסמיכות
הרצויה. מוסיפים את הצנוברים ופלפל שחור גרוס.

הריבה מתאימה גם למאכלי כבש.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה