פטריות בגריל ושקדי עגל על קרם ארטישוק

חומרים ל-3 מנות:שקדי עגל נקיים וחלוטים10 יח' פטריות שמפניון5 יח' פטריות פורטבלו4 יח' פטריות יער4 יח' ארטישוק ירושלמי2 יח' תפו"אכרישה פרוסה דקאופן ההכנה:צולים בגריל/בתנור את מיקס הפטריות.חולטים את שקדי העגל, מנקים מגידים, ולאחר מכן צולים בגריל.צולים את הכרישה בסיר, מוסיפים את הארטישוק הירושלמי ואת התפו"א בתוספת מעט טימין, מלח ופלפל לבן. מבשלים עד לדרגת רכות.טוחנים את הארטישוק ותפ"וא בבלנדר עד לקבלת קרם חלק.מחממים במחבת מעט שמן, ומוסיפים את מיקס הפטריות בגריל.מוסיפים את שקדי העגל והטימין, מקפיצים ומוסיפים יין לבן.מניחים את מיקס הפטריות בגריל ואת שקדי העגל על קרם הארטישוק. "כרמים" במושב סגולה

חומרים ל-3 מנות:
שקדי עגל נקיים וחלוטים
10 יח' פטריות שמפניון
5 יח' פטריות פורטבלו
4 יח' פטריות יער
4 יח' ארטישוק ירושלמי
2 יח' תפו"א
כרישה פרוסה דק

אופן ההכנה:
צולים בגריל/בתנור את מיקס הפטריות.
חולטים את שקדי העגל, מנקים מגידים, ולאחר מכן צולים בגריל.
צולים את הכרישה בסיר, מוסיפים את הארטישוק הירושלמי ואת התפו"א בתוספת מעט טימין, מלח ופלפל לבן.
מבשלים עד לדרגת רכות.
טוחנים את הארטישוק ותפ"וא בבלנדר עד לקבלת קרם חלק.
מחממים במחבת מעט שמן, ומוסיפים את מיקס הפטריות בגריל.
מוסיפים את שקדי העגל והטימין, מקפיצים ומוסיפים יין לבן.
מניחים את מיקס הפטריות בגריל ואת שקדי העגל על קרם הארטישוק.

"כרמים" במושב סגולה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר