מצרכים ל- 10 סועדים:
10 פילה בס נקי מעצמות (פילה לסועד)
לציפוי:
600 גרם אגוזי פקאן קלויים וקצוצים גס
2 גלילים גבינת עיזים מגורדת
250 גרם בולגרית מגורדת
1 כוס פירורי לחם זהב
1.5 כפית מלח
פלפל
4 כפות "בנפבייר" (אבקת סיבים תזונתיים)
לרוטב:
2 כוסות יוגורט בפלו
3 שיני שום
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
לחמם תנור ל- 180 מעלות.
להניח בקערה את כל מצרכי הציפוי ולערבב היטב.
לטעום ולתקן טעמים (במידת הצורך).
את הדגים יש להמליח ולפלפל.
למרוח את הדגים בציפוי ולהניח על תבנית נייר אפייה.
לאפות כ- 10-12 דקות (רצוי ממש לפני ההגשה).
הכנת הרוטב:
לערבב את כל המצרכים בקערה.
לטעום ולתקן טעמים (במידת הצורך).
לפני ההגשה יש לבזוק מעל את כל הרוטב.