fbpx

פילה בס בציפוי גבינות ואגוזים

מצרכים ל- 10 סועדים:10 פילה בס נקי מעצמות (פילה לסועד)לציפוי:600 גרם אגוזי פקאן קלויים וקצוצים גס2 גלילים גבינת עיזים מגורדת250 גרם בולגרית מגורדת1 כוס פירורי לחם זהב1.5 כפית מלחפלפל4 כפות "בנפבייר" (אבקת סיבים תזונתיים)לרוטב:2 כוסות יוגורט בפלו3 שיני שוםמלח, פלפלאופן ההכנה:לחמם תנור ל- 180 מעלות.להניח בקערה את כל מצרכי הציפוי ולערבב היטב.לטעום ולתקן טעמים (במידת הצורך).את הדגים יש להמליח ולפלפל.למרוח את הדגים בציפוי ולהניח על תבנית נייר אפייה.לאפות כ- 10-12 דקות (רצוי ממש לפני ההגשה).הכנת הרוטב:לערבב את כל המצרכים בקערה.לטעום ולתקן טעמים (במידת הצורך).לפני ההגשה יש לבזוק מעל את כל הרוטב.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים ל- 10 סועדים:
10 פילה בס נקי מעצמות (פילה לסועד)

לציפוי:
600 גרם אגוזי פקאן קלויים וקצוצים גס
2 גלילים גבינת עיזים מגורדת
250 גרם בולגרית מגורדת
1 כוס פירורי לחם זהב
1.5 כפית מלח
פלפל
4 כפות "בנפבייר" (אבקת סיבים תזונתיים)

לרוטב:
2 כוסות יוגורט בפלו
3 שיני שום
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
לחמם תנור ל- 180 מעלות.
להניח בקערה את כל מצרכי הציפוי ולערבב היטב.
לטעום ולתקן טעמים (במידת הצורך).
את הדגים יש להמליח ולפלפל.
למרוח את הדגים בציפוי ולהניח על תבנית נייר אפייה.
לאפות כ- 10-12 דקות (רצוי ממש לפני ההגשה).

הכנת הרוטב:
לערבב את כל המצרכים בקערה.
לטעום ולתקן טעמים (במידת הצורך).
לפני ההגשה יש לבזוק מעל את כל הרוטב.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר