פילה בקר על מצע ראגו של חבושים ותמרים בליווי כבד אווז ורוטב תאנים צלויות

 

חומרים – בשר:
4 יחידות פילה של 200 ג' כל אחת
4 יחידות כבד אווז 60 ג' כל אחת

חומרים לראגו:
3 חבושים קלופים וחתוכים לקוביות גסות
12 תמרים חצויות ללא גלעין
12 שיני שום קלופות
גבעול זעתר טרי
גבעול רוזמרין טרי
1/2 ליטר יין אדום
1/2 ליטר מים
1/2 כוס סוכר
מלח פלפל
8 בצלי שאלוט חצויים

אופן ההכנה:
בסיר כבד מניחים את כל החומרים ומבשלים עד קבלת סירופ.

חומרים לרוטב:
10 תאנים נקיות
4 כפות סוכר
קליפת לימון
1 ג'ינג'ר מגורר
1/2 ליטר מים

אופן ההכנה:
מבשלים את כל החומרים עד להסמכה של סירופ.

הכנת הבשר:
סוגרים את הבשר לדרגה הרצויה.

צולים את הכבד אווז.

מניחים ראגו על צלחת עמוקה, עליו פילה, כבד אווז ויוצקים רוטב.

קייטרינג מגי ותולי, טל. 09-7449996, www.meggituly.co.il






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה