פילה דג אינטיאס עם קרם שורשים ורוטב דנאבלו

חומרים לדג: 200 גר' פילה דג אינטיאס מלח ים פלפל לבן גרוס שמן זית גבעול טימין טרי (רק עלים) שן שום פרוסה אופן ההכנה:לתבל את הדג לפני העשייה במרכיבים השונים. לצרוב את הדג במחבת חמה (טפלון) כ- 30 שניות. ולהכניס לתנור ל-7 דקות בחום של 190 מעלות. חומרים לקרם שורשים:שורש סלרי שורש פטרוזיליה 3 ארטישוק ירושלמי אופן ההכנה:לבשל הכול בתערובת שחצייה מים וחצייה חלב.לסנן לאחר הבישול.לטחון הכל יחד עם 60 סמ"ק שמנת מתוקה לבישול.לתבל במלח ופלפל.חומרים לרוטב דנאבלו:150 גרם גבינת דנאבלו (או רוקפור מגורד) 1 זוקיני ירוק (או קישוא מאודה) חתוך 50 גר' תרד לאחר חליטה 2 שיני שום 1 גבעול טימין טרי (רק העלים)150 סמ"ק שמנת מתוקה לבישולאופן ההכנה:לטחון הכל במעבד מזון ולתבל במלח ופלפל.להביא לרתיחה קלה.ניתן להוסיף טיפת שמן כמהין. עיצוב המנה: למרוח קרם שורשים בצד הצלחת.במרכז הצלחת להניח את הדג, ולצקת עליו מעט רוטב דנאבלו. ניתן לקשט עם עלים ירוקים וגבעולי אספרגוס.

חומרים לדג:
200 גר' פילה דג אינטיאס
מלח ים
פלפל לבן גרוס
שמן זית
גבעול טימין טרי (רק עלים)
שן שום פרוסה

אופן ההכנה:
לתבל את הדג לפני העשייה במרכיבים השונים.
לצרוב את הדג במחבת חמה (טפלון) כ- 30 שניות.
ולהכניס לתנור ל-7 דקות בחום של 190 מעלות.

חומרים לקרם שורשים:
שורש סלרי
שורש פטרוזיליה
3 ארטישוק ירושלמי

אופן ההכנה:
לבשל הכול בתערובת שחצייה מים וחצייה חלב.
לסנן לאחר הבישול.
לטחון הכל יחד עם 60 סמ"ק שמנת מתוקה לבישול.
לתבל במלח ופלפל.

חומרים לרוטב דנאבלו:
150 גרם גבינת דנאבלו (או רוקפור מגורד)
1 זוקיני ירוק (או קישוא מאודה) חתוך
50 גר' תרד לאחר חליטה
2 שיני שום
1 גבעול טימין טרי (רק העלים)
150 סמ"ק שמנת מתוקה לבישול

אופן ההכנה:
לטחון הכל במעבד מזון ולתבל במלח ופלפל.
להביא לרתיחה קלה.
ניתן להוסיף טיפת שמן כמהין.

עיצוב המנה:
למרוח קרם שורשים בצד הצלחת.
במרכז הצלחת להניח את הדג, ולצקת עליו מעט רוטב דנאבלו. ניתן לקשט עם עלים ירוקים וגבעולי אספרגוס.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר