חומרים ל- 8 מנות:
4 דגי דניס גדולים (XL)
4 יח' כרישה
2 פחיות חלב קוקוס
2 כפות משחת קארי צהוב
100 מ"ל שמן זית טוב
100 גר' חמאה
5 שיני שום
3 כפות סויה
1 פלפל צהוב / כתום
1 פלפל ירוק
1 פלפל אדום
1/2 בצל סגול או שאלוט
1 מיץ מלימון
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
חותכים את הדניס לחצי, מפלפלים וממליחים.
שמים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות – 8 דקות.
שוטפים היטב את הכרישה וחותכים דק.
בסיר שמים את החמאה ומוסיפים את השום והבצל.
מוסיפים את הכרישה, חלב קוקוס, קארי, סויה.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מבשלים על אש נמוכה במשך שעתיים.
להכנת סלסלת הפלפלים:
קוצצים את הפלפלים והבצל (או השאלוט).
מתבלים במלח ופלפל , מיץ לימון טרי ושמן זית
מסדרים את הצלחת:
מניחים את תערובות הכרישה.
מסדרים את נתחי הדניס האפוי .
מפזרים את סלסת הפלפלים מעל.
זיו שלף, קייטרינג ZED. כשרות בהשגחת מועצה דתית יהוד.
054-6295577 ,03-6321332