פילה דניס מונח על כרישה עם חלב קוקוס וקארי בליווי סלסלת פלפלים

חומרים ל- 8 מנות:4 דגי דניס גדולים (XL)4 יח' כרישה2 פחיות חלב קוקוס2 כפות משחת קארי צהוב100 מ"ל שמן זית טוב100 גר' חמאה5 שיני שום3 כפות סויה1 פלפל צהוב / כתום1 פלפל ירוק1 פלפל אדום1/2 בצל סגול או שאלוט1 מיץ מלימוןמלחפלפלאופן ההכנה:חותכים את הדניס לחצי, מפלפלים וממליחים. שמים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות – 8 דקות.שוטפים היטב את הכרישה וחותכים דק.בסיר שמים את החמאה ומוסיפים את השום והבצל. מוסיפים את הכרישה, חלב קוקוס, קארי, סויה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.מבשלים על אש נמוכה במשך שעתיים.להכנת סלסלת הפלפלים:קוצצים את הפלפלים והבצל (או השאלוט). מתבלים במלח ופלפל , מיץ לימון טרי ושמן זיתמסדרים את הצלחת:מניחים את תערובות הכרישה.מסדרים את נתחי הדניס האפוי .מפזרים את סלסת הפלפלים מעל.זיו שלף, קייטרינג ZED. כשרות בהשגחת מועצה דתית יהוד.054-6295577 ,03-6321332

חומרים ל- 8 מנות:
4 דגי דניס גדולים (XL)
4 יח' כרישה
2 פחיות חלב קוקוס
2 כפות משחת קארי צהוב
100 מ"ל שמן זית טוב
100 גר' חמאה
5 שיני שום
3 כפות סויה
1 פלפל צהוב / כתום
1 פלפל ירוק
1 פלפל אדום
1/2 בצל סגול או שאלוט
1 מיץ מלימון
מלח
פלפל

אופן ההכנה:
חותכים את הדניס לחצי, מפלפלים וממליחים.
שמים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות – 8 דקות.
שוטפים היטב את הכרישה וחותכים דק.
בסיר שמים את החמאה ומוסיפים את השום והבצל.
מוסיפים את הכרישה, חלב קוקוס, קארי, סויה.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מבשלים על אש נמוכה במשך שעתיים.

להכנת סלסלת הפלפלים:
קוצצים את הפלפלים והבצל (או השאלוט).
מתבלים במלח ופלפל , מיץ לימון טרי ושמן זית

מסדרים את הצלחת:
מניחים את תערובות הכרישה.
מסדרים את נתחי הדניס האפוי .
מפזרים את סלסת הפלפלים מעל.

זיו שלף, קייטרינג ZED. כשרות בהשגחת מועצה דתית יהוד.
054-6295577 ,03-6321332

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר