מצרכים
1 פילה מדג דניס
מלח ופלפל שחר גרוס
מעט קמח
ספל זמן זית
1 זוקיני (קישוא) חתוך לטבעות
חצי כוס יין לבן
חצי כוס שמנת מתוקה
מעט טימין
מעט מלח ופלפל שחר
עלה ירוק לקישוט
ההכנה
לתבל את פילה הדניס במעט מלח ופלפל גרוס ולקמח.
את הפילה יש לטגן בשמן הזית עד קבלת גוון זהבהב, להעביר לתבנית אפיה ולאפות בתנור שחומם מראש ב- 180 מעלות לשלוש דקות נוספות.
במחבת שטיגנו את הפילה (באותו השמן) יש לטגן טבעות הזוקיני עד קבלת גוון זהבהב.
להוציא את הזוקיני ולשמן להוסיף חצי כוס יין לבן ולאדות. לאחר האידוי להוסיף את השמנת המתוקה ולתבל במלח, פלפל וטימין לבשל עד לסמיכות.
מרכז הצלחת לסדר את טבעות הקוקיני הערימה ואת הפילה להניח על גבי הערימה. למזוג מעל הפילה את הרטוב ולקשט בירק.