fbpx

פילה לוקוס עם אספרגוס, קרפצ'יו סלק בציפוי פטרוזיליה ואגוזי לוז

חומרים ל- 10 מנות:10 מנות דג לוקוס נקי מעצמות עם העור1 ק"ג אספרגוס לבן1 סלק גדול1 חבילת פטריית אנוקי לקישוט1 מבחר עלי מיקרי לקישוט1 צרור פטרוזיליה קצוצה5 כפות שמן זית איכותי4 כפות אגוזי לוז קלויים וקצוציםמלחפלפלאופן הכנת הציפוי:במעבד מזון שמים פטרוזיליה קצוצה, אגוזי לוז קצוצים, שמן זית מלח ופלפל ומעבדים עד לקבלת מרק משחתי.עם הרוטב שהתקבל מצפים את הדג רק בחלק של העור. מתבלים עוד במלח ופלפל.מכינים את הדג:מניחים נייר אפייה על תבנית ומסדרים את הדגים כשהעור כלפי מעלה.אופים בחום של 180 מעלות כ– 8 דקות עד שהדג מוכן.מנקים את ראש האספרגוס בעזרת קולפן. מרתיחים בסיר מים וחולטים את האספרגוס למשך דקה.קולפים את הסלק ופורסים דק עד כמה שאפשר (בעזרת מנדולינה או קולפן).אופן ההגשה:בצלחת מסדרים את הסלק הפרוס.מניחים את האספרגוס.מעל מניחים את הדג המוכן.מקשטים בזית, מיץ לימון, ומגישים.זיו שלף, קייטרינג ZED. כשרות בהשגחת מועצה דתית יהוד.054-6295577 ,03-6321332
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל- 10 מנות:
10 מנות דג לוקוס נקי מעצמות עם העור
1 ק"ג אספרגוס לבן
1 סלק גדול
1 חבילת פטריית אנוקי לקישוט
1 מבחר עלי מיקרי לקישוט
1 צרור פטרוזיליה קצוצה
5 כפות שמן זית איכותי
4 כפות אגוזי לוז קלויים וקצוצים
מלח
פלפל

אופן הכנת הציפוי:
במעבד מזון שמים פטרוזיליה קצוצה, אגוזי לוז קצוצים, שמן זית מלח ופלפל ומעבדים עד לקבלת מרק משחתי.
עם הרוטב שהתקבל מצפים את הדג רק בחלק של העור.
מתבלים עוד במלח ופלפל.

מכינים את הדג:
מניחים נייר אפייה על תבנית ומסדרים את הדגים כשהעור כלפי מעלה.
אופים בחום של 180 מעלות כ– 8 דקות עד שהדג מוכן.
מנקים את ראש האספרגוס בעזרת קולפן.
מרתיחים בסיר מים וחולטים את האספרגוס למשך דקה.
קולפים את הסלק ופורסים דק עד כמה שאפשר (בעזרת מנדולינה או קולפן).

אופן ההגשה:
בצלחת מסדרים את הסלק הפרוס.
מניחים את האספרגוס.
מעל מניחים את הדג המוכן.
מקשטים בזית, מיץ לימון, ומגישים.

זיו שלף, קייטרינג ZED. כשרות בהשגחת מועצה דתית יהוד.
054-6295577 ,03-6321332

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר