פילה מוסר צלוי בפלאנצ'ה על מצע גלילוני חציל במילוי קוסקוס ועלי אורגנו בסלסת פלפלים קלויים

חומרים:לדג:2 פילה מוסר3 כפות שמן זית3 שיני שוםמיץ מחצי לימוןגרידה מלימון אחד2 ענפי טימיןלחציל הממולא:2 חצילים פרוסים לאורך2 כוסות קוסקוס מלא מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"חופן עלי פטרוזיליה2 עגבניות טריות קצוצות4 שיני שום קצוצותמלח, פלפלגרידה מלימון אחדלסלסה פלפלים קלויים:2 פלפל אדום/גמבה קלויים וקלופים3 שיני שוםחופן עלי כוסברה3 כפות שמן זית10 זיתי טאסוס מגולעניםלקישוט:חופן עלי כוסברה3 צנוניות 1 פלפל צ'ילי חתוך לרצועות1 כפית שמן זיתגרידה מלימון אחד אופן ההכנה:המילוי – הקוסקוס המלא:מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן.מוסיפים את העגבניות המיובשות והפטרוזיליה הקצוצה.מתבלים במלח, פלפל וגרידת לימון.הסלסה:קולים פלפלים על אש גלויה ומקלפים.חותכים לקוביות.מוסיפים: שום, כוסברה, צ'ילי, זיתי טאסוס, שמן זית, מלח ופלפל.החצילים:מורחים את פרוסות החציל בשמן זית, וקולים על מחבת פסים יבשה כדקה אחת מכל צד, עד לקבלת צבע.ממלאים את החצילים עם מילוי הקוסקוס.הדגים:משרים את הדגים לכ -20 דקות בשמן זית, שום, מיץ לימון  ,ענף טימין וגרידת לימון.מוציאים את הדגים מהמשרה וצולים במחבת פסים כ-2  דקות מכל צד.

חומרים:
לדג:
2 פילה מוסר
3 כפות שמן זית
3 שיני שום
מיץ מחצי לימון
גרידה מלימון אחד
2 ענפי טימין

לחציל הממולא:
2 חצילים פרוסים לאורך
2 כוסות קוסקוס מלא מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
חופן עלי פטרוזיליה
2 עגבניות טריות קצוצות
4 שיני שום קצוצות
מלח, פלפל
גרידה מלימון אחד

לסלסה פלפלים קלויים:
2 פלפל אדום/גמבה קלויים וקלופים
3 שיני שום
חופן עלי כוסברה
3 כפות שמן זית
10 זיתי טאסוס מגולענים

לקישוט:
חופן עלי כוסברה
3 צנוניות
1 פלפל צ'ילי חתוך לרצועות
1 כפית שמן זית
גרידה מלימון אחד

אופן ההכנה:
המילוי – הקוסקוס המלא:

מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן.
מוסיפים את העגבניות המיובשות והפטרוזיליה הקצוצה.
מתבלים במלח, פלפל וגרידת לימון.

הסלסה:
קולים פלפלים על אש גלויה ומקלפים.
חותכים לקוביות.
מוסיפים: שום, כוסברה, צ'ילי, זיתי טאסוס, שמן זית, מלח ופלפל.

החצילים:
מורחים את פרוסות החציל בשמן זית, וקולים על מחבת פסים יבשה כדקה אחת מכל צד, עד לקבלת צבע.
ממלאים את החצילים עם מילוי הקוסקוס.

הדגים:
משרים את הדגים לכ -20 דקות בשמן זית, שום, מיץ לימון  ,ענף טימין וגרידת לימון.
מוציאים את הדגים מהמשרה וצולים במחבת פסים כ-2  דקות מכל צד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר