פילה קרפיון עם אספרגוס וקצח

 

חומרים לשתי מנות
4 יחידות פילה קרפיון
80 גרם חמאה
10 כפות יין לבן
חצי כפית קצח
8 תפרחות אספרגוס
מיץ מחצי לימון
מלח ופלפל לבן לטעמכם

אופן ההכנה
לחמם את החמאה בעדינות. לאדות את האספרגוס למס’ דקות ולהוציא.

להניח את פילה הדג ולטגנו משני הכיוונים על אש נמוכה.

להוסיף את היין, הלימון ולהחזיר את האספרגוס.

לבשל יחדיו לכ 3-4 דקות.

להעביר לצלחת, לפזר מעל את הקצח ולהגיש חם ומייד.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה