פיצדייה – פיצה טורטייה

מותג מאסטר שף מציע מתכון משפחתי לארוחת ערב קלילה וטעימה אותו עושים עם קסדייה – שתי טורטיות קלויות וביניהן רוטב עגבניות, מוצרלה ותוספות לפי מה שאוהבים, כולל תוספות כמו גבינות שונות וירקות קלויים

מניחים טורטייה במחבת חמה. מורחים עליה את הרוטב ומפזרים גבינה ותוספות. צילום המערכת
מניחים טורטייה במחבת חמה. מורחים עליה את הרוטב ומפזרים גבינה ותוספות. צילום המערכת

חומרים ל-4 מנות

4 עלי טורטייה בקוטר 25 ס”מ כמו של מאסטר שף

200 גרם גבינה צהובה או מוצרלה מגוררת

זיתים מגולענים או בצל מטוגן או פטריות או תירס – או גם וגם

לרוטב עגבניות

1 קופסה עגבניות מרוסקות כמו של מאסטר שף

1 רסק עגבניות קטן

2 שיני שום כתושות

2 כפות שמן זית

מלח ופלפל

חצי כפית אורגנו יבש

אופן ההכנה

מבשלים את חומרי הרוטב בסיר 10 דקות ליצירת רוטב במרקם סמיך.

מניחים טורטייה במחבת חמה, מורחים עליה את הרוטב, מפזרים גבינה ותוספות.

מניחים טורטייה שניה. קולים משני הצדדים עד שהגבינה נמסה.

אפשר להכין מספר קומות.

הגשה

מגישים חם.

 

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה