פיצה איטלקית

 

מרכיבים ל-2 פיצות גדולות:
1 ק"ג קמח
1 קוביה או שקית שמרית (50 גר')
כ-½2 כוסות מים פושרים
½ כוס שמן
קורט מלח

תוספות אפשריות לפיצה:
4 עגבניות מרוסקות גס, 2 כפות קטשופ, זיתים שחורים, 2 כפות שמן זית, קורט מלח, אורגנו, גבינה צהובה מגוררת.

אופן ההכנה:
מכניסים את כל חומרי הבצק לקערה.
מוסיפים בהדרגה את המים, ולשים עד לקבלת בצק רך וגמיש.
משהים למנוחה בכלי מכוסה כ-15 דקות.
מחלקים את הבצק ל-2 חלקים.
מרדדים כל חלק לעלה בעובי כ-½ ס"מ.
מעבירים לתבנית אפיה משומנת.
מפזרים באופן שווה את התוספות (לפי ההעדפה).
משהים כ-20 דקות.
בתנור שחומם מראש ל-200°C אופים כ-20 דקות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה