fbpx

פירות קיץ ביין קינוח

לוקחים מבחר פירות קיץ כמו אפרסקים חצויים: משמשים חצויים, חצאי אגסים מקולפים ללא הליבה, ענבים חצויים. בקיצור, כל מה שבא ונראה לכם מתאים. גם את האפרסקים והענבים מומלץ לקלף אבל ממש לא חובה.מניחים את הפירות בצפיפות בכלי חסין חום יפה. מכסים בערך עד חצי הגובה ביין קינוח (לבן). מוסיפים מקל קינמון, מסמר ציפורן ,ואם רוצים גם מקל וניל חצוי. מכניסים לתנור חם לכ- 15 דקות. מוציאים, מפזרים על הפירות אבקת אפיה בנדיבות ומכניסים לכ- 5 דקות נוספות לחום גבוה מאוד עד לקבלת קירמול עדין של הפירות. אם יש גריל עליון זה הזמן להשתמש בו.מצנים היטב במקרר ומגישים עם הרבה מהרוטב, כוס יין קינוח טוב ועוגיות שקדים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

לוקחים מבחר פירות קיץ כמו אפרסקים חצויים: משמשים חצויים, חצאי אגסים מקולפים ללא הליבה, ענבים חצויים. בקיצור, כל מה שבא ונראה לכם מתאים.
גם את האפרסקים והענבים מומלץ לקלף אבל ממש לא חובה.
מניחים את הפירות בצפיפות בכלי חסין חום יפה.
מכסים בערך עד חצי הגובה ביין קינוח (לבן).
מוסיפים מקל קינמון, מסמר ציפורן ,ואם רוצים גם מקל וניל חצוי.
מכניסים לתנור חם לכ- 15 דקות.
מוציאים, מפזרים על הפירות אבקת אפיה בנדיבות ומכניסים לכ- 5 דקות נוספות לחום גבוה מאוד עד לקבלת קירמול עדין של הפירות.
אם יש גריל עליון זה הזמן להשתמש בו.
מצנים היטב במקרר ומגישים עם הרבה מהרוטב, כוס יין קינוח טוב ועוגיות שקדים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר