פיתה עם חביתה וגבינה בולגרית

פיתה היא גיוון משמח ככריך לביה"ס, ועם חביתה וגבינה בולגרית ייהנה ילדכם מארוחה משביעה

פיתה היא גיוון משמח ככריך לביה"ס, ועם חביתה וגבינה בולגרית ייהנה ילדכם מארוחה משביעה

חומרים:
1 פיתה
ביצה
פרוסות בולגרית מעודנת במלח ים של גד
פרוסות עגבניה
כף שמן זית
אפשר: עירית קצוצה

אופן ההכנה:
טורפים את הביצה ומפוררים פנימה פרוסת גבינה בולגרית מעודנת.
במחבת עם שמן זית מטגנים את החביתה משני הצדדים.
שמים את החביתה בתוך הפיתה ומוסיפים את פרוסות העגבניה, הבולגרית והעירית.
סוגרים ומהדקים. 

עוד רעיונות טעימים לסנדוויץ' עם פרוסות גבינה בולגרית מעודנת:
לילדים שאוהבים הפתעות: להוסיף לבלילת הביצה והבולגרית גם עשבי תיבול
לילדים שאוהבים הרבה טעמים: להוסיף לבלילה טבעות זיתים וקוביות עגבניה קטנות
לילדים שאוהבים פינוק: למרוח גבינת שמנת על הלחמנייה לפני ששמים את החביתה
לתוספת בריאות: להניח על החביתה פרוסות עגבניה, מלפפון ועלה חסה

טיפ בריאות:
כריך בולגרית תורם חלבון לבניית השרירים וחיזוקם. מתאים במיוחד כשעה לפני או מיד לאחר שיעור הספורט.
הכריך מכיל 130 מ"ג סידן, שהם 16% מצריכת הסידן היומית המומלצת לילד.

ליאורה חוברה היא דיאטנית קלינית, יועצת תזונתית למחלבות גד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר