פנקייק ריקוטה וסילאן

חומרים ל- 16 פנקייקס קטנים:2/3 כוס (90 גרם) קמח רגיל1 כפית חצי גדושה אבקת אפייה2 ביצים1 קופסה (250 גרם) גבינת ריקוטה טבעי 5% גד1/4 כוס (60 מ"ל) חלב3 כפות סילאן או דבש2 כפות שמן קנולהלטיגון:תרסיס שמןלהגשה:סילאן או דבשפירות שאוהבים (ענבים, דובדבנים, מנגו)אופן ההכנה:מערבבים קמח ואבקת אפייה במעבד מזון. מוסיפים ביצים, ריקוטה, חלב, סילאן או דבש ושמן קנולה, ומערבלים לתערובת חלקה ואחידה. משהים כ- 5 דקות להתייצבות התערובת.מחממים מחבת טפלון או מחבת פנקייק על להבה נמוכה-בינונית. משמנים במעט תרסיס שמן ויוצקים כ- 1/4 כוס מן התערובת בעזרת מצקת. כשמופיעות בועות על פני הפנקייק, הופכים ומטגנים כדקה נוספת. ממשיכים את הטיגון עם שאר הבלילה (משמנים מעט בכל טיגון).מגישים חם עם סילאן או דבש ופירות שאוהבים.

חומרים ל- 16 פנקייקס קטנים:
2/3 כוס (90 גרם) קמח רגיל
1 כפית חצי גדושה אבקת אפייה
2 ביצים
1 קופסה (250 גרם) גבינת ריקוטה טבעי 5% גד
1/4 כוס (60 מ"ל) חלב
3 כפות סילאן או דבש
2 כפות שמן קנולה

לטיגון:
תרסיס שמן

להגשה:
סילאן או דבש
פירות שאוהבים (ענבים, דובדבנים, מנגו)

אופן ההכנה:
מערבבים קמח ואבקת אפייה במעבד מזון.
מוסיפים ביצים, ריקוטה, חלב, סילאן או דבש ושמן קנולה, ומערבלים לתערובת חלקה ואחידה.
משהים כ- 5 דקות להתייצבות התערובת.
מחממים מחבת טפלון או מחבת פנקייק על להבה נמוכה-בינונית.
משמנים במעט תרסיס שמן ויוצקים כ- 1/4 כוס מן התערובת בעזרת מצקת.
כשמופיעות בועות על פני הפנקייק, הופכים ומטגנים כדקה נוספת.
ממשיכים את הטיגון עם שאר הבלילה (משמנים מעט בכל טיגון).
מגישים חם עם סילאן או דבש ופירות שאוהבים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר