פסטיבל אוכל אורגני בנמל תל אביב

חברת 'אוצר מפעלי ים' מנהלת נמל תל אביב, מקיימת בשיתוף המסעדות בנמל פסטיבל אוכל אורגני במהלך חודש פברואר. הפסטיבל החל ב- 14/2 ויסתיים ב- 29/2, כשהוא יתקיים בסופי שבוע (חמישי עד שבת)

חברת 'אוצר מפעלי ים' מנהלת נמל תל אביב, מקיימת בשיתוף המסעדות בנמל פסטיבל אוכל אורגני במהלך חודש פברואר. הפסטיבל החל ב- 14/2 ויסתיים ב- 29/2, כשהוא יתקיים בסופי שבוע (חמישי עד שבת).

מסעדות הנמל יציעו מנה אורגנית אחת או יותר, שתוגש במסגרת התפריט הרגיל של המסעדה. בנוסף, המסעדות יעמידו דוכן חיצוני למכירת המנה גם בפורמט של TAKE AWAY במחיר של עד 25 שקל.

בפסטיבל משתתפות מסעדות ממגוון תחומי הקולינריה – דגים (בני הדיג, הסוכה הלבנה), גורמה ובשר, בתי קפה (שקד, נמרוד, סלטים). את הפרויקט מלווה מסעדת מול הים מהצד הקולינרי.

בין המסעדות והתפריטים:
גיליס , ספידו, לואיזה, קפה נמרוד, בדולינה, שקד, יוליה, קומ אל פו קפה, ועוד.

לפרטים נוספים: NAMAL.CO.IL.www

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר