פסטייה עם פירות יבשים

לרגל חגיגות ט"ו בשבט מציעה רשת קפה גרג מתכון של פסטייה עשירה בטעמים ובמילוי פירות יבשים ואגוזי מלך

מטגנים ומעבירים לצלחת הגשה. ניתן לזלף מעל עוד מעט סילאן לפי הטעם. צילום אסף לוי
מטגנים ומעבירים לצלחת הגשה. ניתן לזלף מעל עוד מעט סילאן לפי הטעם. צילום אסף לוי

חומרים ל- 20 יחידות

למלית

150 גרם בצל קצוץ

200 גרם פטריות קצוצות

300 גרם גבינת מוצרלה מגורדת

200 גרם גבינת פטה מגורדת

30 גרם חמוציות

30 גרם צימוקים

30 גרם שזיפים מגולענים וקצוצים

30 גרם אגוזי מלך קצוצים

(אפשר לשחק עם  הפירות היבשים כפי שאוהבים  – להוסיף או להפחית)

1 כפית קינמון

1 כוס סילאן

להכנת הסיגר

1 חבילת עלי סיגר

½ כוס קמח

1 כוס מים

אופן ההכנה

מטגנים את הבצל הקצוץ.

לאחר הזהבה קלה מוסיפים את הפטריות לעוד מספר דקות.

מערבבים את שאר  המרכיבים בקערה.

טועמים  ומתקנים תיבול לפי הטעם (מלח, סילאן).

מערבבים את הקמח והמים עד שנוצר סוג של "דבק".

אופן הגלגול

לשים  40 גרם מילוי בחלק  הקרוב אליך לרוחב כל העלה –  2 ס"מ מהקצה.

לגלגל דחוס היטב, ולהדביק עם דבק קמח/מים.

להמשיך כך עם כל הסיגרים.

לפני הטיגון יש לתת מנוחה לסיגרים על מנת שה"דבק" יתייבש.

מטגנים  ומעבירים לצלחת הגשה.

ניתן לזלף מעל עוד מעט סילאן לפי הטעם.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה