פרנץ' טוסט עם דובדבנים ושמנת עזים

 

החומרים:
1/2 1 כוסות דובדבנים מגולענים "חלום בראשית"
2 ביצים
1/2 כוס חלב
1 מקל וניל חצוי לאורכו
2 כפות חמאה
6 פרוסות חלה מתוקה
1/2 כוס שקדים קלויים קצוצים גס
1/2 כוס שמנת עזים
3 כפות סילאן תמרים

ההכנה:
טורפים בקערה את הביצים והחלב. בעזרת סכין חדה אוספים את הגרגרים ממקל הווניל ומוסיפים לתערובת.
מחממים את החמאה במחבת טפלון.
טובלים את פרוסות החלה בתערובת החלב ומטגנים משני הצדדים. מעבירים לצלחת הגשה.
מפזרים מעל את הדובדבנים והשקדים, ויוצקים שמנת עזים וסילאן.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה