צלעות טלה במשרה של עגבניות וטימין

חומרים:8 צלעות של טלה צעיר כוס שמן זית4 עגבניות בשלות מגורדות על פומפייהמלח ים, פלפל שחור טרי גרוס, טימין1 שן שום קצוצהאופן ההכנה:מערבבים בקערה היטב את חומרי המשרה.יוצקים על הצלעות , מעסים ומניחים ללילה במקרר.צולים בגריל פחמים לדרגת עשייה רצויה.ממתכוני ארוחות קיץ 2008 של מסעדת דיאנא מנצרת במלון דן אכדיה הרצליה.

חומרים:
8 צלעות של טלה צעיר
כוס שמן זית
4 עגבניות בשלות מגורדות על פומפייה
מלח ים, פלפל שחור טרי גרוס, טימין
1 שן שום קצוצה

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה היטב את חומרי המשרה.
יוצקים על הצלעות , מעסים ומניחים ללילה במקרר.
צולים בגריל פחמים לדרגת עשייה רצויה.


ממתכוני ארוחות קיץ 2008 של מסעדת דיאנא מנצרת במלון דן אכדיה הרצליה.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר