קדירת פאיאה

 

חומרים:
1/2 ק"ג אורז לבן
750 מ"מ ציר דגים
1/2 כוס יין לבן
1/2 כוס חלב קוקוס
כף קארי
ירקות חתוכים לקוביות קטנות:
1 פלפל
6 גבעולי סלרי
1 בצל סגול
2 גזרים
1 ק"ג סלמון חתוך לקוביות של 5 ס"מ על 5 ס"מ (מושרה בעשבי תיבול: פטרוזליה, בצל ירוק, עירית ומעט נענע).
כף גדושה של חמאה

אופן ההכנה:
מטגנים את הירקות החתוכים בחמאה.
מוסיפים אורז, מטגנים קלות ומוסיפים את ציר הדגים (כשהוא נמצא בטמפרטורת רתיחה),
מוסיפים גם את היין הלבן ואת חלב הקוקוס.
מבשלים עד לרתיחה בסיר עם מכסה פתוח.
לאחר הרתיחה, מכבים את האש ומשאירים את הסיר עם מכסה סגור למשך 40 דקות.
אופים את קוביות הסלמון בתנור שחומם מראש (טמפרטורה של 180 מעלות) למשך 10 דקות, ומוסיפים לסיר לאחר שעמד 40 דקות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה