fbpx

קוסקוס עם עוף ואפונה

חומרים:1 שקית קוסקוס 350 גרם מסדרת קוסקוס זה משפחה חמה1 עוף במשקל 1.5 ק"ג מחולק ל- 8-6 מנות2 בצלים חתוכים לרצועות דקות2 עגבניות חתוכות לפלחים.½ ק"ג אפונה ירוקה טרייה (או מוקפאת, או משומרת)8 גבעולי פטרוזיליה קצוצים דק2-3 גבעולי כרפס קצוצים דק2 כפות שמן½-3/4 כפית פריקה חריפה½ כפית פלפל שחור½-3/4 כפית מלח3 כוסות מיםהכנה:מחממים שמן בסיר רחב ושטוח. מוסיפים את עגבניות, הבצל, הפטרוזיליה, הכוסברה והכרפס הקצוצים. בוחשים ומבשלים 2-3 דקות. מוסיפים את הפלפל השחור, המלח והפפריקה החריפה, מערבבים היטב ומבשלים כ- 5 דקות נוספים.מוסיפים את חלקי העוף לסיר, מכסים ומבשלים כ- 10 דקות. מוסיפים את המים ומבשלים 8-7 דקות, מוסיפים את האפונה וממשיכים לבשל על להבה בינונית כ- 40-50 דקות.מכינים את גרגירי הקוסקוס לפי ההוראות שעל גבי האריזה.מגישים בקערה רחבה, עורמים מעל גרגירי הקוסקוס את הרוטב, האפונה והעוף.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
1 שקית קוסקוס 350 גרם מסדרת קוסקוס זה משפחה חמה
1 עוף במשקל 1.5 ק"ג מחולק ל- 8-6 מנות
2 בצלים חתוכים לרצועות דקות
2 עגבניות חתוכות לפלחים.
½ ק"ג אפונה ירוקה טרייה (או מוקפאת, או משומרת)
8 גבעולי פטרוזיליה קצוצים דק
2-3 גבעולי כרפס קצוצים דק
2 כפות שמן
½-3/4 כפית פריקה חריפה
½ כפית פלפל שחור
½-3/4 כפית מלח
3 כוסות מים

הכנה:
מחממים שמן בסיר רחב ושטוח. מוסיפים את עגבניות, הבצל, הפטרוזיליה, הכוסברה והכרפס הקצוצים. בוחשים ומבשלים 2-3 דקות. מוסיפים את הפלפל השחור, המלח והפפריקה החריפה, מערבבים היטב ומבשלים כ- 5 דקות נוספים.

מוסיפים את חלקי העוף לסיר, מכסים ומבשלים כ- 10 דקות. מוסיפים את המים ומבשלים 8-7 דקות, מוסיפים את האפונה וממשיכים לבשל על להבה בינונית כ- 40-50 דקות.

מכינים את גרגירי הקוסקוס לפי ההוראות שעל גבי האריזה.

מגישים בקערה רחבה, עורמים מעל גרגירי הקוסקוס את הרוטב, האפונה והעוף.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר