פונץ' קר – על בסיס ערבה ואתרוג
מצרכים:
1 בקבוק ואן גוך אננס
1 בקבוק ואן גוך אסאי
½ קילו סוכר
ערבה, אתרוג
גרידת לימון
סאוור
4 תפוזים חתוכים לשמניות
2 לימונים חתוכים לשמניות
1 בקבוק סיידר תפוחים מוגז
אופן ההכנה:
ממיסים את הסוכר לקרמל על אש נמוכה תוך כדי בחישה איטית.
מוסיפים את הואן גוך אננס והואן גוך אסאי, התפוזים, הלימונים, הערבה והאתרוג.
בוחשים עד לרתיחה ומכסים.
לאחר כחמש דקות מקררים את הפונץ'.
הצעת הגשה:
לוקחים כוס, רצוי קפואה, מרטיבים את שפת הכוס ביין לבן ומעטרים במחית אוכמניות אדומות.
מוזגים את הפונץ' לאחר שהתקרר לכוס הקפואה עד כדי 1/2 מגובה הכוס.
מוסיפים את סיידר התפוחים המוגז.
פונץ' חם – על בסיס הדס ולולב
מצרכים:
1 בקבוק ערק
1 ואן גוך קרמל
הדס , לולב
מקל קינמון
מקל ווניל
4 תפוזים חתוכים לרבעים שהושרו בוואן גוך אננס למשך יומיים
גרידת תפוז
שוקולד חלב ושוקולד מריר מומסים
אופן ההכנה:
ממיסים בזהירות תוך כדי בחישה איטית את הסוכר עד שהופך לקרמל.
מוסיפים את הואן גוך קרמל, הערק, ההדס והלולב, התפוזים, מקל הקינמון ומקל הווניל.
בוחשים עד לרתיחה ומכסים.
הצעת הגשה:
יוצקים את הנוזל החם לתוך הכוס.
מוסיפים את השוקולד החלב המומס .
מפזרים מעל גרידת תפוז.
ליקר – על בסיס תמרים – לולב
מצרכים:
1 ואן גוך קרמל רגיל
1 ואן גוך מלון
לולב, תמרים
2 לימונים שלמים
אופן ההכנה:
מכניסים את הלולב והתמרים לתוך צנצנת סגורה.
ממלאים עד סוף הצנצנת בואן גוך מלון ומוסיפים את שני הלימונים.
מאחסנים במקרר שלושה ימים.