קוקטיילים כמו בקרוז ליעדים אקזוטיים

לרגל חגי תשרי מציעה חברת הקרוזים נורוויג'ן קרוז ליין (NCL) שני מתכוני קוקטיילים: "דג מרדן" ומוחיטו פטל וגויאבה בסגנון ברמודה. תכינו בבית ותרגישו חופשה אקזוטית בקרוז

קוקטייל דג מרדן – Rebellious Fish

רכיבים

מיץ תפוזים 60 מ"ל

פסיפלורה 15 מ"ל

וודקה 30 מ"ל

ליקר Cointreau 7.5 מ"ל

יין מבעבע Prosecco

פירות יער לקישוט

אופן ההכנה

מוסיפים את מיץ התפוזים, פסיפלורה, וודקה וליקר הקונאטרו לשייקר הקוקטיילים.

מנערים היטב עם קרח.

שמים כמה קוביות קרח בכוס.

מוזגים את הקוקטייל דרך מסננת.

מוסיפים את הפרוסקו.

מקשטים בפירות יער טריים.

מוחיטו פטל וגויאבה – Raspberry Guava Mojito

רכיבים

4-6 יחידות של פטל טרי

סירופ סוכר 15 מ"ל

6 עלי נענע

מחית גויאבה 30 מ"ל

רום לבן 37.5 מ"ל

מי סודה

פטל ונענע לקישוט

אופן ההכנה

מוסיפים את הפטל הטרי וסירופ הסוכר לשייקר הקוקטיילים.

מערבבים (או מרסקים בעדינות) את הפטל וסירופ הסוכר יחד.

מוסיפים את עלי הנענע הטריים, מחית הגויאבה והרום הלבן לשייקר הקוקטיילים.

מנערים היטב עם קרח.

מסננים את הקוקטייל המנער מעל קרח לכוס.

מוסיפים מעל מי סודה.

מקשטים את הקוקטייל עם עלי נענע טריים ופטל .

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר