קוקטיילים לוולנטיין'ס דיי By Schweppes

לכבוד וולנטיין'ס דיי אותו חוגגים מדי שנה ב- 14 בפברואר מציע מותג המשקאות שוופס מתכונים להכנת קוקטיילים מאוהבים ומרעננים לערב הרומנטי ביותר בשנה

Strawberry white - את התות חותכים לריבועים קטנים. מוסיפים לכוס ומערבבים בעדינות. צילום דרור עינב
Strawberry white - את התות חותכים לריבועים קטנים. מוסיפים לכוס ומערבבים בעדינות. צילום דרור עינב

Strawberry white

רכיבים

וורמוט לבן (50 מ"ל)

שוופס פינק & ביטר (100 מ"ל)

קוביות קרח

תות שדה

אופן ההכנה

מוזגים את הוורמוט לכוס יין.

ממלאים עם 4-5 קוביות קרח.

מעל מוזגים שוופס פינק&ביטר.

את התות חותכים לריבועים קטנים.

מוסיפים לכוס ומערבבים בעדינות.

צילום דרור עינב
צילום דרור עינב

CAMPARI AMALFI

רכיבים

קמפרי (60 מ"ל)

שוופס פינק & ביטר (80 מ"ל)

קוביות קרח

מיץ אשכוליות (20 מ"ל)

אשכולית פרוסה

אופן ההכנה

שמים בכוס גבוהה קוביות קרח, קמפרי ומיץ אשכוליות. ממלאים את הכוס עם שוופס פינק&ביטר.

מקשטים עם פרוסת אשכולית.

צילום דרור עינב
צילום דרור עינב

RAMAZZOTTI ROSATO TONIC

רכיבים

וורמוט רוזה (60 מ"ל)

שוופס טוניק (80 מ"ל)

קוביות קרח

אופן ההכנה

שמים בכוס יין קוביות קרח.

מוסיפים וורמוט רוזה.

סוגרים בשוופס טוניק.

מקשטים את המשקה עם רבעי ליים.

 

Jasmin

רכיבים

ג'ין (25 מ"ל)

קמפרי (45 מ"ל)

סירופ פסיפלורה (15 מ"ל)

מיץ לימון (20 מ"ל)

שוופס פינק&ביטר

קוביות קרח

אופן ההכנה

שמים בכוס גבוהה קוביות קרח.

מוסיפים את הג'ין, קמפרי סירופ פסיפלורה ומיץ לימון.

מערבבים.

סוגרים בשוופס פינק&ביטר.

 

צילום דרור עינב
צילום דרור עינב

MEXICORE

רכיבים

טקילה (60 מ"ל)

שוופס ראשן (60 מ"ל)

מיץ אננס (40 מ"ל)

כוסברה (3 עלים)

קוביות קרח

אופן ההכנה

בכוס גבוהה שמים קוביות קרח.

מוזגים את הטקילה ומיץ אננס.

מערבבים וסוגרים עם שוופס ראשן.

מקשטים את המשקה עם הכוסברה.

CHERRY KISS

רכיבים

וודקה (50 מ"ל)

מיץ לימון (15 מ"ל)

וודקה (30 מ"ל)

שוופס ראשן

פרוסות תפוז (2 פרוסות)

קוביות קרח

אופן ההכנה

ממלאים כוס נמוכה בקוביות קרח.

מוסיפים את מיץ הלימון, וודקה וקואנטרו.

סוגרים בשוופס ראשן.

מערבבים בעדינות.

מקשטים את המשקה עם פרוסות תפוז.

cointreau
cointreau

WILD COSMO

רכיבים

קואנטרו – ליקר תפוזים (30 מ"ל)

מיץ לימון (20 מ"ל)

מיץ אננס (15 מ"ל)

סירופ דובדבן (15 מ"ל)

שוופס טוניק

קוביות קרח

אופן ההכנה

בכוס גבוהה שמים 2-3 קוביות קרח.

מוזגים את הוודקה, מיץ לימון, מיץ אננס וסירופ דובדבן. מערבבים וסוגרים עם שוופס טוניק.

 

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה