קוקטיילים על בסיס וודקה BELUGA

תמונה ראשית: NOBLE VALENTINE - קוקטייל אהבה על בסיס וודקה בלוגה נובל בשילוב חמוציות ודובדבנים. צילום מיקה גורוביץ
מותג הוודקה סופר פרימיום מציע את מתכוני הקוקטיילים החדשים שהוגשו באירוע Valentine’s Day 2020 החגיגי של ניקול ראידמן
צילום מיקה גורוביץ
צילום מיקה גורוביץ

 THE NICOLE RAIDMAN

קוקטייל בטעמים ים תיכוניים על בסיס וודקה בלוגה נובל בשילוב ורדים, שקדים, ג'ינג'ר ופירות אדומים מקושט בזעתר וליים מיובש

רכיבים

60 מ"ל בלוגה נובל

30 מ"ל מיץ ליים

5 מ"ל סירופ שקדים

15 מ"ל מי ורדים

5 מ"ל סירופ ורדים

5 מ"ל מיץ חמוציות

1/4 כוס ג'ינג'ר ביר

נענע, ליים מיובש וזעתר לקישוט

אופן ההכנה

לשקשק את כל הרכיבים.

לסנן לכוס היי בול מלאה בקרח.

לקשט עם נענע, ליים מיובש וזעתר.

צילום מיקה גורוביץ
צילום מיקה גורוביץ

 THE SAKIS ROUVAS

קוקטייל על בסיס וודקה בלוגה נובל בשילוב מיץ אננס קוקוס, לוונדר ומיץ לימון מקושט בסחלב לבן

רכיבים

60 מ"ל בלוגה נובל

30 מ"ל מיץ לימון

30 מ"ל ג'ומקס אננס קוקוס

20 מ"ל סירופ לוונדר

1 סחלב לבן לקישוט

אופן ההכנה

לשקשק את כל הרכיבים.

לסנן לכוס היי בול מלאה בקרח.

לקשט בסחלב לבן.

צילום מיקה גורוביץ
צילום מיקה גורוביץ

VENI VIDI VICI

קוקטייל פירותי על בסיס וודקה בלוגה נובל בשילוב דבש, גויאבה וליקר תפוזים מקושט בקינמון ורוזמרין

רכיבים

60 מ"ל בלוגה נובל

20 מ"ל מיץ ליים

20 מ"ל סירופ דבש

15 מ"ל שמנת צמחית

60 מ"ל איילנד גויבה

30 מ"ל ליקר טריפל סק

לקישוט רוזמרין, קינמון וציפורן

אופן ההכנה

לשקשק את כל הרכיבים עם קרח.

לסנן לכוס לו בול.

לקשט עם רוזמרין, קינמון וציפורן.

צילום מיקה גורוביץ
צילום מיקה גורוביץ

NOBLE VALENTINE

קוקטייל אהבה על בסיס וודקה בלוגה נובל בשילוב חמוציות ודובדבנים

רכיבים

60 מ"ל בלוגה נובל

15 מ"ל אפרול

60 מ"ל מיץ חמוציות

30 מ"ל מיץ לימון

5 מ"ל סירופ פטל

5 מ"ל סירופ דובדבן

5 מ"ל מחית פירות יער

1 עלה כותרת של ורד אדום וקליפת תפוז לקישוט

אופן ההכנה

לשקשק את כל הרכיבים עם קרח.

לסנן לכוס היי בול.

לקשט עם עלה כותרת של ורד אדום וקליפת תפוז.

צילום מיקה גורוביץ
צילום מיקה גורוביץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר