THE NICOLE RAIDMAN
קוקטייל בטעמים ים תיכוניים על בסיס וודקה בלוגה נובל בשילוב ורדים, שקדים, ג'ינג'ר ופירות אדומים מקושט בזעתר וליים מיובש
רכיבים
60 מ"ל בלוגה נובל
30 מ"ל מיץ ליים
5 מ"ל סירופ שקדים
15 מ"ל מי ורדים
5 מ"ל סירופ ורדים
5 מ"ל מיץ חמוציות
1/4 כוס ג'ינג'ר ביר
נענע, ליים מיובש וזעתר לקישוט
אופן ההכנה
לשקשק את כל הרכיבים.
לסנן לכוס היי בול מלאה בקרח.
לקשט עם נענע, ליים מיובש וזעתר.
THE SAKIS ROUVAS
קוקטייל על בסיס וודקה בלוגה נובל בשילוב מיץ אננס קוקוס, לוונדר ומיץ לימון מקושט בסחלב לבן
רכיבים
60 מ"ל בלוגה נובל
30 מ"ל מיץ לימון
30 מ"ל ג'ומקס אננס קוקוס
20 מ"ל סירופ לוונדר
1 סחלב לבן לקישוט
אופן ההכנה
לשקשק את כל הרכיבים.
לסנן לכוס היי בול מלאה בקרח.
לקשט בסחלב לבן.
VENI VIDI VICI
קוקטייל פירותי על בסיס וודקה בלוגה נובל בשילוב דבש, גויאבה וליקר תפוזים מקושט בקינמון ורוזמרין
רכיבים
60 מ"ל בלוגה נובל
20 מ"ל מיץ ליים
20 מ"ל סירופ דבש
15 מ"ל שמנת צמחית
60 מ"ל איילנד גויבה
30 מ"ל ליקר טריפל סק
לקישוט רוזמרין, קינמון וציפורן
אופן ההכנה
לשקשק את כל הרכיבים עם קרח.
לסנן לכוס לו בול.
לקשט עם רוזמרין, קינמון וציפורן.
NOBLE VALENTINE
קוקטייל אהבה על בסיס וודקה בלוגה נובל בשילוב חמוציות ודובדבנים
רכיבים
60 מ"ל בלוגה נובל
15 מ"ל אפרול
60 מ"ל מיץ חמוציות
30 מ"ל מיץ לימון
5 מ"ל סירופ פטל
5 מ"ל סירופ דובדבן
5 מ"ל מחית פירות יער
1 עלה כותרת של ורד אדום וקליפת תפוז לקישוט
אופן ההכנה
לשקשק את כל הרכיבים עם קרח.
לסנן לכוס היי בול.
לקשט עם עלה כותרת של ורד אדום וקליפת תפוז.