סוודקה קלמנטין
קלמנטינייה
למעוך היטב 1/2 תפוז בכוס (להוציא את כל המיץ).
להוסיף קרח מרוסק עד הסוף.
למזוג: 30 מ"ל סוודקה קלמנטין
30 מ"ל שנפס אפרסק
20 מ"ל לימון סחוט
20 מ"ל מונין פסיפלורה
לכסות בשייקר בוסטון ולנער.
סוודקה ציטרון
ציטרון, צוויה ופסיפלורה
למעוך היטב בתוך הכוס חצי לימון ללא קצה.
להוסיף קרח מרוסק עד הסוף.
להוסיף: 30 מ"ל סוודקה ציטרון
30 מ"ל צ'ויה (שיכר שזיפים יפני)
30 מ"ל מונין פסיפלורה
20 מ"ל מיץ לימון סחוט
לכסות לנער בשייקר בוסטון ולנער.
להוסיף מעל כף גרגירי פסיפלורה טרייה.
סוודקה רסברי
מרטיני דובדבנים (כוס מרטיני)
להוסיף לשייקר: 1/2 כף קרח כתוש
2 כפות ליפטן דובדבנים (7-9 יח')
30 מ"ל סוודקה רסברי
30 מ"ל שנפס אפרסק
20 מ"ל לימון סחוט
20 מ"ל מונין ורדים
90 מ"ל מיץ קרנברי
לנער היטב ולמזוג הכל (כולל הקרח) לכוס מרטיני.
סוודקה וניל
לפתן אלכוהולי – וניל ותפוחים
לבשל על הכיריים את המרכיבים הבאים למשך כ-10 דקות:
40 מ"ל סוודקה וניל
20 מ"ל שנפס תפוח
40 מ"ל יין קינוח מוסקט מתוק
60 מ"ל סיידר תפוחים
2 רבעי תפוח מקולף
2-3 טיפות תמצית וניל
1 מקל קינמון
לקרר. להוסיף את הלפתן לשייקר עם 1 כף קרח מרוסק.
לנער ולמזוג הכל (כולל הקרח, לא לסנן) לכוס מרטיני.