חומרים לשתי כוסות קוקטייל:
1 קופסה קוביות עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו של "פרי-ניר"
2 מנות וודקה (1/2 כוס)
1 כף מיץ מלימון טרי
מס' טיפות טבאסקו לפי הטעם האישי
כפית רוטב ווצסטר
מעט פלפל שחור, מעט מלח
2 ענפי סלרי
אופן ההכנה:
להכניס למעבד מזון את העגבניות המתובלות של "פריניר" ולטחון עד דק.
לסנן את העגבניות הטחונות ולהוסיף את הוודקה ושאר המרכיבים פרט לסלרי.
לערבל היטב את המרכיבים ולהניח בכוס עם קוביות קרח.
לעטר בענף סלרי.